Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate

A mi kis antikváriumunk

Főkategória >Antikvárium >A mi kis antikváriumunk

A kreativ könyvkereskedéssel foglalkozó Kalendárium Press webáruházában egy kis antikváriumot is üzemeltet. Mi persze ezt is másként csináljuk egy kicsit.

Nem egyszerűen felpakoljuk a könyveket, hanem esetenként rövid infókat is adunk velük, a szerzőről, magáról a könyvről, esetleg a kiadóról, mikor miről mi jut eszünkbe, vagy mit tudunk kideríteni. De ahol ennek jelentősége van, közzétesszük a tartalomjegyzéket, illetve néhány oldal képét is mellékeljük, hogy akárcsak egy valódi könyvesboltban, a könyvbe bele is lehessen "lapozni".

Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy a szellemi kapacitás talán rendelkezésre áll nálunk, hiszen ne feledjük, a Kalendárium Press egyben jól menő sajtószolgálat is, munkatársainak anyagai alapján készül például ezen webáruházban az évfordulókhoz kötött pipec kis könyvajánló.

Visszatérve antikváriumunkra, sosem fognak tízezres nagyságrendben szerepelni benne könyvek, viszont folyamatosan új kiadványok kerülnek fel, persze a mi stílusunkban feldolgozva, úgyhogy érdemes rendszeresen ellátogatni az oldalra, akár csak olvasgatni, nézegetni is.

Mivel sok pluszmunkánk van benne, elvárjuk, hogy aki az általunk közzétett infók alapján kap kedvet egy-egy könyv megvásárlásához, az nálunk tegye. Aki mindezek ellenére - talán pár forint különbség miatt - mégis máshol veszi meg, az szégyellje magát!



Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés