Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Együttműködési ajánlat papír-, ajándék és bababoltoknak

Főkategória >Együttműködési ajánlat papír-, ajándék és bababoltoknak

Könyvek bizományba! Befektetés nélkül bővítheti boltja áruválasztékát!

25 % KEDVEZMÉNY

Ingyenes kiszállítás!

A kreatív, intelligens könyvkereskedelemmel foglalkozó Kalendárium Press ajánlata papírboltoknak, játék-, ajándék- és bababoltoknak

Cégünk egyik fő tevékenysége, hogy a papírboltok, játék- és ajándékboltok profiljához illeszkedő kiadványokat, kifestőket, színezőket, matricás foglalkoztatókat, lapozókat, leporellókat helyez ki partnereinkhez bizományba.

A kiadványok árából 25 % engedményt adunk.

Együttműködésünk menete a következő:

Ha egy papírbolt, játék-, ajándék- és bababolt elhatározza, hogy kifestőkkel, lapozókkal, foglalkoztatókkal bővíti árukínálatát - és nem szeretne ezen kiadványokba pénzt fektetni -, szívesen vesszük megkeresését a webáruházunkban feltüntetett módokon, akár elektronikus levélben, akár telefonon.


Ezután a legrövidebb időn belül felvesszük a kapcsolatot leendő Partnerünkkel. Pontosítjuk igényeit, felmérjük a kiadványok mennyisége és árfekvése, illetve összértéke iránti igényt.
A Partnerünk által adott információk alapján összeállítunk egy csomagot, amit előzetesen egyeztetett időpontban a helyszínre szállítunk, s a Bizományosi szerződés megkötése után a kiadványokat rögtön a boltban hagyjuk. A kiadványokról részletes szállítólevél készül, amelyen szerepel a kiadványok eladási ára, a Partnerünknek adott árrés mértéke - 25 % -, az egyes kiadványok darabszáma.


Partnerünk a Bizományban nála hagyott kiadványokkal közösen meghatározott időpontokban számol el, ehhez segítségként elektronikus úton készletnyilvántartást küldünk, amit kitöltve könnyen kezelhető a készlet. A fogyásként lejelentett kiadványokról számlát állítunk ki, amit a pár napra rá esedékes legközelebbi szállításkor viszünk, amikor az eladott kiadványokat is pótoljuk és újdonságokkal töltjük fel Partnereink készletét.

Szerződött partnereinknek a kiadványokat boltjuk elhelyezkedésétől függően személyes kiszállítással vagy futárral juttatjuk el. Ez utóbbi esetben bizományos partnerünk vállalja, hogy évente kétszer a visszavonásra kerülő kiadványokat (az év elején az eladásra nem került karácsonyiakat, illetve tavasszal a nem értékesített húsvétiakat) saját költségére postán a Kalendárium Press címére visszaküldi. Minden más szállítási költség minket terhel.

A webáruházunkba feltöltött kiadványok csak tájékoztató jellegűek, mert a könyvterjesztésben sokkal több újdonság kerül a piacra, mint más jellegű termékek esetében, így mi is lényegesen többféle terméket forgalmazunk, illetve helyezünk ki Partnereinkhez bizományba.

Amennyiben bizományos értékesítésre szeretne tőlünk könyveket, kérjük, ne a webáruházban rendeljen, hanem vegye fel velünk kapcsolatot, mi a legrövidebb időn belül megkeressük ajánlatunkkal.


Kovács Tamás
ügyvezető
00-36-20-967-2713

kovacs.tamas@kalendariumpress.hu

kalendarium@kalendariumpress.hu

 


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés