Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Újabb 500 ókori sztori

-30%
ÚJ
Újabb 500 ókori sztori
2 990 Ft
Akció: 2 100 Ft
Kezdete: 2023.04.09   A készlet erejéig!

A történetek ősidők óta kitüntetett helyet foglalnak el az életünkben: lekötnek, tanítanak, szórakoztatnak, támogatják életünk kisebb-nagyobb eseményeinek, emlékezetes fordulópontjainak, akár döntési helyzeteinek az értelmezését. Legyen szó szerelemről vagy pénzről, életről vagy halálról, jó vagy rossz tulajdonságokról, harmóniáról vagy konfliktusról: a kötetben szereplő történetek – 123 tematikus csoportba sorolva – mások életéről, tapasztalatairól adnak hírt számunkra.

A történetmondás napjainkban a reneszánszát éli: néha narratívaként emlegetik, máskor storytelling néven bukkan fel a mindennapoktól a tudományokon át az üzleti életig. Az Újabb 500 ókori sztori olvasói a könyv színes tartalmából válogatva nemcsak jól szórakozhatnak, de az egyes történeteket használhatják személyes fejlődésükben, társas kapcso­lataikban vagy akár a munkával kapcsolatos élethelyzeteik­ben is.

A kiadvány végén lévő névmutató segíti a történetek közti eligazodást, valamint felsorolja a szereplőket. Nagy Sándor, Diogenés, Sócratés, Cicero csak néhány név azok közül, akik a legtöbbször megjelennek a történetekben.

A válogatás egyben az ókor nagyjait is közelebb hozza hozzánk: a sztorikon keresztül rálátunk hajdanvolt tudósok, politikusok, hadvezérek, olykor pedig egyszerű polgárok érzelmeire, vágyaira, nemegyszer akár esendőségeikre is.

 • Újabb 500 ókori sztori
  Szerkesztette: Kiss Bernadett
  Kiadó: Tinta
  Kiadás éve: 2022
  Oldalszám: 212
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9789634093688

 • Szerző
  Kiss Bernadett (szerk.)
  Cím
  Újabb 500 ókori sztori
  ISBN
  9789634093688
  Cikkszám
  174659
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés