Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Montessori tipegő

-32%
ÚJ
Montessori tipegő
5 999 Ft
Akció: 4 079 Ft
Kezdete: 2023.04.19   A készlet erejéig!

Simone Davies tanácsai segítségével békés és nyugodt hangulatot teremthetsz otthonodban, és így a kis bölcsis „gézengúzzal” az életet nem fárasztó feladatok sorozatának, hanem a felfedezés és kíváncsiság boldogító időszakának élheted meg. A Maria Montessori elveire épülő több száz gyakorlati ötlet segítségével ráébredhetsz, hogyan táplálhatod a kicsik természetes kíváncsiságát: a picibe vetett bizalomtól a rácsodálkozás élményének erősítéséig.

A könyv lépésről lépésre vezet rá azokra a rutinokra, amelyek gördülékenyebbé tehetik mindennapjaitokat, a fogmosástól a bilire szoktatásig, a testvérekkel való együttműködéstől a játékok elpakolásáig. Milyen praktikus tanácsokkal szolgál a könyv? – Maradj összeszedett akkor is, amikor gyermeked nem az, hogy szeretettel és tisztelettel tudd meghúzni a határokat – és közben ne kelljen a megvesztegetés vagy a büntetés eszközeire hagyatkoznod. – Tedd otthonossá lakásodat, és számolj le a káosszal. – Foglald le gyermeked olyan Montessori-tevékenységekkel, melyek pontosan megfelelnek az egy és három év közöttiek igényeinek. – Segítsd gyermekedet abban, hogy kérdezve tanulhasson, és érdeklődéssel fedezhesse fel az őt körülvevő világot. – Tekints világodra a tipegő szemével, hogy átérezd azt a meglepetést és örömöt, melyet az ő nézőpontja kínál.

SIMONE DAVIES kétgyermekes anyukaként a békés nevelés módszereit és a tanulás iránti szeretet táplálásának lehetőségét keresve talált rá a Montessori-tanítás alapelveire. Több mint 15 éve gyakorló Montessori-tanárként dolgozik, és 2008 óta támogat szülőket abban, hogy miként vezessék be a Montessori-alapelveket otthonukba és hogyan alkalmazzák a pozitív nevelés módszereit.

 • Simone Davies
  Montessori tipegő
  Kulcs a világ önálló felfedezéséhez
  Kiadó: Open Books
  Kiadás éve: 2022
  Kötés: puhakötésben
  ISBN: 9789635722051

 • Cikkszám
  570885
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés