Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Kreatív ajánlatunk barkácsboltoknak

Főkategória >Barkácsboltoknak >Kreatív ajánlatunk barkácsboltoknak

Bővítse könyvekkel boltja áruválasztékét!

25 % KEDVEZMÉNY!

Ingyenes kiszállítás!


A kreatív, intelligens könyvkereskedelemmel foglalkozó Kalendárium Press ajánlata barkácsboltoknak

Cégünk a barkácsboltokat az üzletek profiljába illeszkedő szakkönyvekkel látja el.

Együttműködésünk menete a következő:

Ha a tulajdonos a bolt áruválasztékának bővítése, vevőinek teljesebb körű kiszolgálása céljából elhatározza, hogy szakkönyvekkel bővíti boltja kínálatát, szívesen vesszük megkeresését, akár elektronikus levélben, akár telefonon.
Ezután a legrövidebb időn belül felvesszük a kapcsolatot a Megrendelővel. Pontosítjuk igényeit, felmérjük a könyvek mennyisége és árfekvése, illetve összértéke iránti igényt. 
A Megrendelő által adott információk alapján összeállítunk egy könyvcsomagot, amit előzetesen egyeztetett időpontban a helyszínre szállítunk. A csomagból a Megrendelő szabadon választhat, a könyvekbe belelapozhat, és végül ő határozza meg, mely könyvekre, hány példányban tart igényt.
Az így pontosított igények szerint összeállítjuk a végleges könyvcsomagot, amit ismét közösen egyeztetett időpontban kiszállítunk vagy kiküldünk a boltba.

Mivel a könyvek továbbértékesítésre kerülnek, a könyvek árából a könyvkereskedelemben az adott jellegű könyvekre vonatkozó szokásos engedményt adunk. Ez könyvkiadónként változóan 25-30 %-os kedvezményt jelent. A számla a könyvcsomag tételes átvételekor kerül átadásra.

A webáruházunkba feltöltött kiadványok csak tájékoztató jellegűek, mert a könyvterjesztésben sokkal több újdonság kerül a piacra, mint más jellegű termékek esetében, így mi is lényegesen többféle terméket forgalmazunk. 

Amennyiben a fenti konstrukcióban szeretne tőlünk könyveket, kérjük, ne a webáruházban rendeljen, hanem vegye fel velünk kapcsolatot, mi a legrövidebb időn belül megkeressük ajánlatunkkal.

FONTOS! Kérjük, hogy a velünk szerződni vagy tőlünk kereskedőként, viszonteladóként vásárolni kívánó partnereink feltétlenül regisztráljanak webáruházunkban. Ezután őket külön vásárlói csoportba helyezzük, így a webáruházba történő legközelebbi belépésükkor a termékeknél már azt a kedvezményes árat látják, amiért csak ők - és nem az egyéni vásárlók - kapják tőlünk a könyveket.


Mivel együttműködési ajánlatunk személyes közreműködést igényel tőlünk, erre egyelőre az alábbi körzetekben van lehetőség, ám ezen térségekben a könyvcsomag kiszállítása ingyenes:
Budapest és vonzáskörzete, a Budapest-Hatvan-Gyöngyös-Salgótarján útvonal és környéke, a Budapest-Dorog-Esztergom-Komárom-Tatabánya körút és környéke, a Budapest-Kecskemét-Kiskunfélegyháza útvonal és környéke, a Budapest-Székesfehérvár útvonal, valamint a Balaton déli partjának települései. Illetve Szlovákiában az Érsekújvár és Rozsnyó közötti vonalban az ország déli régiói, a révkomáromi, az érsekújvári, a lévai, a nagykürtösi, a losonci, a rimaszombati, a nagyrőcei és a rozsnyói járás területe.

Amennyiben ilyenforma együttműködésünkre nem tart igényt, természetesen webáruházunkban a szokásos módon szabadon vásárolhat, s a könyveket a szokásos módokon juttatjuk el vevőnknek.

 

* * *

A Kalendárium Press nem csak kreativ könyvkereskedelemmel foglalkozik, de egyben népszerű sajtószolgálat is, amely komoly és bulvár naptárszolgáltatásaival egyik kedvence a hazai (és külföldi, például szerb és szlovák) lapoknak, rádióknak, televízióknak. Két fő szolgáltatásunk anyagát ízelítőül feltettük egy-egy blogba is, amelyek az alábbi címeken érhetők el:

Az általános napi évfordulókat és szülinapi köszöntőket tartalmazó naptár:

http://maievfordulok.blogspot.hu/

A könnyűzenei évfordulókat és szülinapi köszöntőket tartalmazó naptár:

http://zeneinaptar.blogspot.hu/


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés