Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Kreatív ajánlatunk a szalonoknak

Főkategória >Szépség- és fodrászszalonoknak >Kreatív ajánlatunk a szalonoknak

Bővítse könyvekkel szalonja áruválasztékét!

25 % KEDVEZMÉNY!

Ingyenes kiszállítás!


A kreatív, intelligens könyvkereskedelemmel foglalkozó Kalendárium Press ajánlata szépségszalonoknak, wellness-központoknak, fodrászatoknak


Cégünk többféle szolgáltatást nyújt a szépségszalonoknak, wellness-központoknak, fodrászatoknak: egyrészt a szalonok váró- és pihenőhelyiségeit rendezzük be közérthető szakkönyvekkel, másrészt a szalonok profiljába illeszkedő könyveket szállítunk továbbértékesítésre - 25-30 %-os kedvezménnyel.

Minden szépség-, wellness- és fodrászszalonban van külön váró- és pihenőhelyiség, ahol a vendégek pihenés, várakozás közben szívesen lapozgatnak nem csak újságokat, magazinokat, de akár olyan szépségápoláshoz, egészségmegőrzéshez kapcsolódó könyveket is, amelyek közérthetően tárgyalják a témát. Ezen helyiségek könyvekkel való berendezésében segít a kreatív, intelligens könyvkereskedelemmel foglalkozó Kalendárium Press.

Ugyanakkor a szépségszalonok, wellness-központok, fodrászatok haszonnal forgatható , közérthető és divatos szakkönyvek árusításával is kedveskedhetnek vendégeinknek. A kreatív könyvkereskedelemmel foglalkozó Kalendárium Press ilyen könyvek szállításával is szívesen áll partnerei rendelkezésére.

Együttműködésünk menete a következő:

Ha egy szépség-, wellness-, vagy fodrászszalon elhatározza, hogy könyvekkel is kedveskedik vendégeinek, szívesen vesszük megkeresését, akár elektronikus levélben, akár telefonon.

Ezután a legrövidebb időn belül felvesszük a kapcsolatot a Megrendelővel. Pontosítjuk igényeit, felmérjük a könyvek mennyisége és árfekvése, illetve összértéke iránti igényt.
A Megrendelő által adott információk alapján összeállítunk egy könyvcsomagot, amit előzetesen egyeztetett időpontban a helyszínre szállítunk. A csomagból a Megrendelő szabadon választhat, a könyvekbe belelapozhat, és végül ő határozza meg, mely könyvekre, hány példányban tart igényt.

Az így pontosított igények szerint összeállítjuk a végleges könyvcsomagot, amit ismét közösen egyeztetett időpontban kiszállítunk vagy kiküldünk a szalonba.

A könyvek árából a könyvkereskedelemben az adott jellegű könyvekre vonatkozó szokásos engedményt adunk. Ez könyvkiadónként változóan 25-30 %-os kedvezményt jelent. A számla a könyvcsomag tételes átvételekor kerül átadásra.

A webáruházunkba feltöltött kiadványok csak tájékoztató jellegűek, mert a könyvterjesztésben sokkal több újdonság kerül a piacra, mint más jellegű termékek esetében, így mi is lényegesen többféle terméket forgalmazunk.

Amennyiben a fenti konstrukcióban szeretne tőlünk könyveket, kérjük, ne a webáruházban rendeljen, hanem vegye fel velünk kapcsolatot, mi a legrövidebb időn belül megkeressük ajánlatunkkal.

FONTOS! Kérjük, hogy a velünk szerződni vagy tőlünk kereskedőként, viszonteladóként vásárolni kívánó partnereink feltétlenül regisztráljanak webáruházunkban. Ezután őket külön vásárlói csoportba helyezzük, így a webáruházba történő legközelebbi belépésükkor a termékeknél már azt a kedvezményes árat látják, amiért csak ők - és nem az egyéni vásárlók - kapják tőlünk a könyveket.

 

Mivel együttműködési ajánlatunk személyes közreműködést igényel tőlünk, erre egyelőre az alábbi körzetekben van lehetőség, ám ezen térségekben a könyvcsomag kiszállítása ingyenes:
Budapest és vonzáskörzete, a Budapest-Hatvan-Gyöngyös-Salgótarján útvonal és környéke, a Budapest-Dorog-Esztergom-Komárom-Tatabánya körút és környéke, a Budapest-Kecskemét-Kiskunfélegyháza útvonal és környéke, a Budapest-Székesfehérvár útvonal, valamint a Balaton déli partjának települései. Illetve Szlovákiában az Érsekújvár és Rozsnyó közötti vonalban az ország déli régiói, a révkomáromi, az érsekújvári, a lévai, a nagykürtösi, a losonci, a rimaszombati, a nagyrőcei és a rozsnyói járás területe.

Amennyiben ilyenforma együttműködésünkre nem tart igényt, természetesen webáruházunkban a szokásos módon szabadon vásárolhat, s a könyveket a szokásos módokon juttatjuk el vevőnknek.

 

* * *

A Kalendárium Press nem csak kreativ könyvkereskedelemmel foglalkozik, de egyben népszerű sajtószolgálat is, amely komoly és bulvár naptárszolgáltatásaival egyik kedvence a hazai (és külföldi, például szerb és szlovák) lapoknak, rádióknak, televízióknak. Két fő szolgáltatásunk anyagát ízelítőül feltettük egy-egy blogba is, amelyek az alábbi címeken érhetők el:

Az általános napi évfordulókat és szülinapi köszöntőket tartalmazó naptár:

http://maievfordulok.blogspot.hu/

A könnyűzenei évfordulókat és szülinapi köszöntőket tartalmazó naptár:

http://zeneinaptar.blogspot.hu/


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés