Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Vadászok szakácskönyve

-20%
Vadászok szakácskönyve
8 950 Ft
Akció: 7 160 Ft
Kezdete: 2012.09.13   A készlet erejéig!

Robert Cuthbert, Jake Eastham, Andy Parle
Vadászok szakácskönyve
Útmutató a vad előkészítéséhez és elkészítéséhez konyhában vagy szabadban
Kiadó: Scolar
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 256
ISBN: 9789632442815

Ez a könyv részletesen bemutatja, hogyan készítsük elő, miként süssük-főzzük meg a vadhúst, legyen szó egy fáradságos vadászat trófeájáról vagy a kereskedőnél frissen vásárolt alapanyagokról. A könyvben kitérünk a tollas vadfajokra, köztük a vízi szárnyasokra, a kisebb emlősökre, a nemes vadakra, valamint a vaddisznóra és a vadkecskére. Az illusztrációk végigvezetnek a feldolgozás és előkészítés folyamatán, akár egészben akarunk megsütni egy madarat, akár fogolymellet szeretnénk megtölteni, vagy ha vadcombot kell csontoznunk, esetleg vaddisznóoldalast megtisztítanunk. Számos tanácsot kapunk, hogyan tároljuk, pihentessük és készítsük el a vadhúst, illetve hogy milyen fűszerek és köretek illenek az ízletes vadételekhez.
A kötetben található több mint 75 ínycsiklandó ételrecept között előfordulnak hagyományos és modern szellemben elkészített fogások is. A híres klasszikus vadételek – mint a sült fogoly karamellizált körtével, a tárkonyos fácánsült vagy a nyúlpörkölt – jól megférnek olyan modern ételekkel, mint a sáfrányos vaddisznó csicseriborsóval vagy a kecskemuszaka. A legtöbb étel a szabadban is elkészíthető. A recepteket úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen akár gyakorlott szakács, akár kezdő kukta.

Gyakorlati útmutató a vízi szárnyasok, a kisebb és nagyobb emlősök, többek közt a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó és a vadkecske megtisztításához, szétbontásához és sütéséhez.

Értékes olvasnivaló a vadásznak, aki nem csupán sportból, hanem a húsért is vadászik, illetve bárkinek, aki a vadhús elkészítéséhez keres ötleteket. Világos útmutató a vadfajok tisztításához, zsigereléséhez és darabolásához.

Nemzetközi vadételreceptek mesés gyűjteménye olyan hagyományos receptekkel, mint a vörösboros szarvasragu, a narancsos sült kacsa, és új variációkkal, mint rozmaringos vaddisznósaslik vagy szabadban sült nyúlpaella.

A több mint 1000 bámulatos fénykép hűen mutatja be a vadászat örömeit, a vad előkészítésének lényeges lépéseit és az ínycsiklandó vadételeket.

  • Cikkszám
    983337
Webáruház készítés