Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Vespasianus - Róma katonája

-25%
Raktárkészlet: 0 db
Vespasianus - Róma katonája
 • Vespasianus - Róma katonája
 • Vespasianus - Róma katonája
 • Vespasianus - Róma katonája
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2019.04.02   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

"Minden oldalról barbárok vesznek körül bennünket, és nem hagyhatjuk, hogy akár csak megforduljon a fejükben, hogy legyőzhetik Rómát. Meg kell mutatnunk nekik, ha Rómával húznak ujjat, a küzdelemnek csak egyetlen, elkerülhetetlen kimenetele lehetséges: halál a férfiakra és rabszolgasors a családtagjaik számára."

 

Kr. u. 26. - Az ifjú Vespasianus elhagyja a családi birtokot, hogy Rómában patrónusokra leljen, majd csatlakozik a hadsereghez. Amit talál: zűrzavarba fulladt város és egy birodalom a széthullás szélén.

Tiberius, az idősödő császár Capri szigetére vonult vissza, s Róma a praetoriánus gárda parancsnokának, a vasmarkú Seianusnak a kezébe került. Seianus kémei mindenütt jelen vannak - egy vacsoraasztalnál elejtett óvatlan megjegyzés ugyanolyan halálos veszedelmet jelenthet, mint egy barbár nyílvessző.

A városban, ahol az árulás és a cselszövés a mindennapok része, Vespasianus teljesen elveszettnek érzi magát. A lázadás a levegőben van, neki pedig kellő tapasztalat nélkül kell katonákat vezetnie a barbárok ellen. Valahogy életben kell maradnia, és fel kell fednie, ki áll valójában a Birodalmat veszélyeztető összeesküvés hátterében...

 

 • Robert Fabbri

  Vespasianus - Róma katonája

  Kiadó: Alexandra

  Kiadás éve: 2012

  Oldalszám: 359

  ISBN: 9789632979670

   

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  690783
Webáruház készítés