Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Nefertiti

-20%
Raktárkészlet: 0 db
Nefertiti
 • Nefertiti
 • Nefertiti
2 999 Ft
Akció: 2 399 Ft
Kezdete: 2013.02.25   A készlet erejéig!

Nefertiti és húga Egyiptom egyik leghatalmasabb családjának két lánya, amely lánygyermekeit évszázadok óta fáraókhoz adja nőül. Az ambiciózus és gyönyörű Nefertiti sorsa az, hogy a vonzó, ám lelkileg instabil fáraóhoz, IV. Amenhotephez menjen feleségül. Környezetükben mindenki reménykedik, hogy a fiatal lány képes lesz megakadályozni, hogy férje hátat fordítson Egyiptom isteneinek és egy addig ismeretlen napistent, Atont emelje fölébük.
Ám Amenhotep akármennyire szereti is a feleségét, nem mond le tervéről. Nefertiti pedig nem nyugodhat meg, míg meg nem ajándékozza férjét és országát egy fiú trónörökössel. Csak erre tud gondolni, így nem veszi észre, hogy a nagy hatalommal bíró papság és a katonaság lassan férje ellen fordul. Csupán egyvalaki van olyan okos és bátor, hogy felismerje a kialakult helyzet komolyságát, és mindezt el is merje mondani a királynénak – a húga, Mutnedzsmet.
A komoly, megfontolt lány nővérével ellentétben sosem vágyott hatalomra. Csendesen, békében szeretne élni a férfival, aki meghódította a szívét. Ám Nefertiti ragaszkodik hozzá, hogy húga politikai érdekeket szem előtt tartva válasszon magának férjet.
Mutnedzsmetre nehéz feladat vár: meg kell találnia a boldogságot, ám ehhez szembe kell szállnia nővérével.

"A Nefertiti izgalmas bepillantást enged a múltba. Hősies történet, ugyanakkor mélyen emberi. Sodró erejű olvasmány."- (Diana Gabaldon, a New York Times bestsellerlistás szerzője).

"Pompás debütáló regény - hihetetlen, hogy első könyv - micsoda szívszorító alkotás! Az egész könyvet gazdagnak, ellenállhatatlannak, izgalmasnak és kísértetiesen hitelesnek találtam. Nefertiti alakja finoman megmunkált, vonzó és ijesztő, és legalább olyan érdekes karakterek veszik körül. Az ókori Egyiptom csodálatos világa elevenedik meg."- (Rosalind Miles, a Guivenere-sorozat és Az idő leányai című regény szerzője).

"Nem volt még két ilyen elragadó és kiváló testvérpár a Boleyn nővérek óta. A Nefertiti lebilincselő olvasmány."- (Robin Maxwell, a Boleyn Anna titkos naplója című regény írója)

(A szerző Az eretnek kiráyné és új, Kleopátra lánya című könyve szintén kapható webáruházunkban.)

 • Michelle Moran
  Nefertiti
  Kiadó: I.P.C.
  Kiadás éve: 2010
  Oldalszám: 496
  ISBN: 9789636353865

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  641196
Webáruház készítés