Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A centurio

-25%
Raktárkészlet: 0 db
A centurio
 • A centurio
 • A centurio
 • A centurio
 • A centurio
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2017.03.13   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

A két hatalmas birodalom, Róma és Párthia között fekszik Palmüra apró sivatagi királysága. Párthia már régóta igyekszik uralma alá hajtani Palmürát, hogy támadást indíthasson ellensége, Róma provinciái ellen. Hogy megvédjék a birodalmat, a Macro praefectus és Cato centurio vezette II. illír cohorsnak fel kell készülnie a hadjáratra.
Ám Palmüra királyi udvarában nyílt lázadás tör ki, ezért Macrót és Catót egy kis harci különítménnyel elküldik, hogy védjék meg az uralkodót és őrizzék a határokat. Amikor azonban Párthia hírét veszi a római katonai jelenlétnek, háborúra készülve összegyűjti seregeit. Miután a párthusok megtámadnak néhány előretolt római hadállást, Macro cohorsának nem marad más választása, mint üldözőbe venni az ellenséget a távoli és alattomos vidéken.
De nem Párthia az egyetlen ellenség, amivel a rómaiaknak szembe kell nézniük, Macro és Cato egy régről ismert árulóval is szembekerül. A béke megőrzése még sosem volt ilyen nehéz és veszélyes, a cohorsnak pedig minden erejét össze kell szednie, hogy a végsőkig harcoljon.

 • Simon Scarrow
  A centurio
  Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben
  Kiadó: Gold Book
  Kiadás éve: 2011
  Oldalszám: 348
  ISBN: 9789634261919

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  123116
Webáruház készítés