Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Vörös ágyasok - 70 éves ZALATNAY SAROLTA

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 0 db
Vörös ágyasok - 70 éves ZALATNAY SAROLTA
 • Vörös ágyasok - 70 éves ZALATNAY SAROLTA
 • Vörös ágyasok - 70 éves ZALATNAY SAROLTA
 • Vörös ágyasok - 70 éves ZALATNAY SAROLTA
990 Ft
Nincs raktáron

Ez a könyv a pornó, a politika, a romantika és az érzelmek keveredése – a kommunizmusban. Biztos furcsa, hogy egy olyan hangvételű könyv előtt, mint ez, ennyire nem idevaló ajánlást olvasol. Bizonyos módon elítélem ezt a rendszert amiről írok, de ugyanakkor abban nőttem fel, és az előnyeit is ismerem. Pl.: akkoriban, éjjelente nyugodtan sétálhatott egy csaj egyedül az utcán, és ha mögötte jött egy fiú, biztos hogy mosolyogva lassított, mert tudta, tetszik a fiúnak, azért somfordál utána. Ma először is egy nő nem megy éjjel egyedül, ha netán mégis, és jön utána valaki, először a táskáját szorítja magához, majd sietni kezd, eszébe nem jut semmi jó.

Ma a szabadságot és a demokráciát összekeverik a gengszterizmussal. Az emberi érzések kihaltak, csak a pénz, az érdek, a „hogyan tudok mindenkit átverni, és gyorsan meggazdagodni" elv mozgatja a világot. Kérem, úgy olvassátok, hogy ez volt az akkori élet, amit közületek nyilván sokan ismernek, de vagytok elegen, akiknek csak távoli mese. Hogy melyik a jobb, a múlt vagy a jelen, azt a könyv elolvasása után döntsétek el!

2017. december 14-én 70 éves ZALATNAY SAROLTA táncdalénekesnő. Bár a honi könnyűzenei életben az utóbbi években nem nyújtott különleges teljesítményt, nincs azonban senki, akiről többet írtak volna, mint róla. Unalomig ismert a történet, miszerint vállalkozása csődbe ment, nem tudta kifizetni az adósságait, s emiatt a bíróság börtönbüntetésre ítélte. A kiszabott penzumot letöltötte, kiszabadult, ha minden igaz, meggyógyult súlyos betegségéből, és új életet kezdett. Ezt is napra pontosan követte a sajtó, tudhatjuk például, hogy megszabadult túlmérezetett kebleitől, amelyeket annak idején huszonöt évvel fiatalabb szerelme, a ma az amerikai pornóiparban szorgoskodó Márton Csaba kedvéért csináltatott olyan nagyra. Az érintett különben azt nyilatkozta, hogy Cini formás lábai tetszettek meg neki először, és akárki akármit mond, amikor akkoriban Cini levetkőzött az egyik világhírű férfimagazinnak, egy nap alatt szétkapkodták a lapot, vagyis a férfiak a pénztárcájukkal szavaztak mellette. Máig ő a csúcstartó, a magazin hazai kiadásának egyik számából sem adtak el annyit azóta sem, mint amelyikben az érett szépségű énekesnő pucér képeiben lehetett gyönyörködni. Ez az életben is többeknek megadatott, például Komár Lászlónak, Csapó Gábornak, Frenreisz Károlynak és Révész Sándornak, leghíresebb barátja pedig az angol Bee Gees együttes zenésze, Maurice Gibb volt. De ez sem titok, megírta a Nem vagyok én apáca című könyvében is. Ma sem apáca, de akárhogyan is, az biztos, hogy anyatigrisként védelmezi lányát, a már felnőtt Nikit, akit még második férjével fogadtak örökbe 1990-ben. S ez mindenképpen megbecsülést érdemel. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Zalatnay Sarolta
  Vörös ágyasok
  Kiadó: Print Ker
  Kiadás éve: 2001
  Oldalszám: 188
  ISBN: 9634402496

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  197734
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés