Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Visszhang a sötétségben - 70 éves FRANCINE RIVERS

-25%
ÚJ
Visszhang a sötétségben - 70 éves FRANCINE RIVERS
 • Visszhang a sötétségben - 70 éves FRANCINE RIVERS
3 900 Ft
Akció: 2 925 Ft
Kezdete: 2017.05.11   A készlet erejéig!

Hosszú hónapok teltek el az arénában történt tragikus események óta, ám Marcus Valerianus továbbra sem képes megszabadulni egy egyszerű rabszolgalány emlékétől. A Római Birodalom által kínált gyönyöröket maga mögött hagyva Júdeába hajózik, hogy megtalálja és megátkozza Hadassa Istenét. Mindeközben Juliát is utoléri a végzete, mert egy különös, a testét és a lelkét emésztő kórban szenved. Egy rejtélyes, fátylakba burkolt nő szegődik mellé segítőként, aki szinte már kísérteties módon emlékezteti őt valakire a múltból.

Az oroszlán jele-trilógia második kötete Marcus és Julia Valerianus sorsának bemutatásával az istenkeresés rögös és sokszor kiszámíthatatlan útjának gyönyörű allegóriájává válik.

2017. május 12-én 70 éves FRANCINE RIVERS amerikai írónő. A napjaink egyik leghíresebb vallásos írónője, aki nem teológiai könyveket ír persze, hanem romantikus regényeket. Ám mindezt hithű keresztény szemszögből, a vallásos érzelmű emberek érzékenységét és elvárásait a legmesszebbmenőkig figyelembe véve. Noha keresztény családban nőtt fel, csak felnőtt fejjel, háromgyermekes családanyaként tért meg, s rögtön megírta a Megváltó szeretet című könyvét, amely óriási siker lett, s máig a keresztény regények klasszikus darabja. Azóta kéttucatnyi könyve jelent meg, amelyeket világszerte kiadtak, művei több mint harminc nyelven jelentek meg. Több közülük magyarul is olvasható. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Francine Rivers
  Visszhang a sötétségben
  Az oroszlán jele 2.
  Kiadó: Harmat
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 512
  ISBN: 9789632883403

 • Cikkszám
  600927
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés