Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Virágot Algernonnak (hangoskönyv) - 90 éve született DANIEL KEYES

-25%
ÚJ
Virágot Algernonnak (hangoskönyv) - 90 éve született DANIEL KEYES
 • Virágot Algernonnak (hangoskönyv) - 90 éve született DANIEL KEYES
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft
Kezdete: 2017.08.08   A készlet erejéig!

Mi lenne, ha az intelligencia műtéttel megnövelhető lenne? Boldogabb-e az okosabb ember? Charlie Gordon nem lesz boldogabb attól, hogy IQ-ját 70-ről 180-ra növelik. De az eredmény nem is tartós. Néhány hónap alatt megy végbe a szenzációs változás, majd a leépülés. Naplójából - a pszichológus író nagyszerű beleérző-képessége révén - megismerhetjük, hogyan látja a szellemileg visszamaradott ember a saját helyzetét, milyen bonyolult a kísérletező és a kísérleti alany viszonya, mennyire elszakadhat egymástól a szellemi és az érzelmi fejlődés. Elgondolkodtató, hogy miként befolyásolja a visszamaradottból zsenivé váló Charlie környezetében élők hozzá fűződő érzelmeit intelligenciája változása.

Fekete Ernő nagyszerű előadása drámai erővel jeleníti meg Charlie Gordon és Algernon, a kísérleti fehér egér fantasztikus történetét.

2017. augusztus 9-én 90 éve született DANIEL KEYES amerikai író, a Virágot Algernonnak, Az ötödik Sally, a Szép álmokat, Billy! és az Érintés című, magyarul is olvasható könyvek szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Daniel Keyes
  Virágot Algernonnak
  (hangoskönyv)
  Előadja: Fekete Ernő
  Kiadó: TITIS
  Kiadás éve: 2011
  ISBN: 9786155157059

 • Cikkszám
  448917
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés