Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Világirodalmi arcképcsarnok I-II. - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Világirodalmi arcképcsarnok I-II. - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
 • Világirodalmi arcképcsarnok I-II. - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
 • Világirodalmi arcképcsarnok I-II. - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
 • Világirodalmi arcképcsarnok I-II. - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
1 590 Ft

Hegedüs Géza könyve 100 alkotó életútját tárja elénk mívesen megírt miniesszékben, amelyekben a pontosságra, megbízhatóságra való törekvés jól megfér a könnyed hangvétellel, az olvasmányos, színes stílussal és a közvetlen elõadásmóddal.

2019. április 9-én 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA író. Rendkívül sokoldalúan művelt ember volt, s mivel legendás mesélő, erről a tévénézők milliói is meggyőződhettek. Számos ismeretterjesztő műsorban szerepelt ugyanis, halála előtt nem sokkal például a Pipafüstben mesélt a kultúrhistória izgalmas érdekességeiről, de bármilyen témáról órákig tudott előadni, igen élvezetesen. Nemcsak remek előadó volt - a Színház- és Filmművészeti Főiskola tanáraként nemzedékek kedvence lett, óráira alig lehetett beférni -, de kiváló stílusban írt is, ezért aztán irodalom- és színháztörténeti könyvei is nagyon kedveltek. Kivételesen termékeny szerző volt, könyveinek száma száz körül lehet, csak regényből több mint egy tucatot írt, de verseiből is kiadott vagy tíz kötetnyit. A csúcsot azonban rádióműsoraival tartja, állítólag több mint ezerben szerepelt, bár kétséges, hogy össze tudta-e valaki számolni. Ha csak nem ő maga tette ezt, mert akkor természetesen ez is tényként könyvelhető el. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Hegedüs Géza
  Világirodalmi arcképcsarnok I-II.
  Kiadó: Trezor
  Kiadás éve: 1994
  Oldalszám: 440
  ISBN: 9637685456

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  871883
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés