Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Veszélyzóna - 70 éve született TOM CLANCY

-25%
ÚJ
Veszélyzóna - 70 éve született TOM CLANCY
 • Veszélyzóna - 70 éve született TOM CLANCY
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2017.04.11   A készlet erejéig!

Tom Clancy, a katonai-politikai thriller mesterének kedvelt főhősei ezúttal a cyberhadviselés veszélyeivel találják szembe magukat.

A Kínai Népköztársaságban egy meghiúsult puccskísérlet után Vej Csen Lin elnök kénytelen szabad kezet adni Szo Ko Csiang tábornoknak, ami súlyos következményekkel jár. A háborúpárti katonai vezető hatására a kínai vezetés saját protektorátusának kiáltja ki a Dél-kínai-tengert, és előkészíti Tajvan invázióját. Jack Ryan elnöknek újabb nemzetközi fenyegetéssel kell szembenéznie. Az USA kormányának feltett szándéka, hogy megakadályozza Kína törekvéseit, de a várható tengeri hadviselés kockázata hatalmas. Kína azonban több fronton támad: a cybertérben nyílt új hadszíntér soha nem látott veszélyeket tartogat Amerika számára.

Úgy tűnik, ifjabb Jack Ryan és a hírszerzési szupercsapat lehet az utolsó ütőkártya, amit Amerika előhúzhat a tarsolyából. Csakhogy van egy bökkenő: valaki tudomást szerzett a titkos kémszervezetről, így maga a Campus és a Hendley Részvénytársaság léte is kockán forog.

2017. április 12-én 70 éve született TOM CLANCY amerikai író, Főként háborús regényeket és kémtörténeteket írt, művei óriási népszerűséget szereztek szerte a világon, s többet meg is filmesítettek. Magyarul is nagyon sok könyve olvasható, például a Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok, az Elnöki játszma, a Veszélyzóna, a Célkeresztben, a Bűntudat nélkül és a Krízis.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Tom Clancy
  Veszélyzóna
  Kiadó: Partvonal
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 712
  ISBN: 9786155283673

 • Cikkszám
  805668
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés