Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Varázslat - 70 éves DANIELLE STEEL

-25%
ÚJ
Varázslat - 70 éves DANIELLE STEEL
 • Varázslat - 70 éves DANIELLE STEEL
2 399 Ft
Akció: 1 799 Ft
Kezdete: 2017.08.13   A készlet erejéig!

Párizs, a fények városa közel harminc éve ad otthont egy meghívásos alapon szerveződő különleges eseménynek. Az összejövetel talpig fehérbe öltözött résztvevői minden kellékről maguk gondoskodnak: az asztalokon fehér terítő, virágok, porcelán étkészlet, szikrázó kristálypoharak és fenséges ételek. Aztán lángra lobban ezernyi gyertya, és kezdetét veszi a varázslatos Fehér Vacsora.

Jean-Philippe vendégei, akik közt francia, olasz, amerikai és indiai egyaránt akad, ekkor még nem is sejtik, hogy mire kihunynak a fények, sorsuk meglepő fordulatot vesz.

Jean-Philippe sikeres pénzügyi befektető, felesége, Valerie a Vogue szerkesztője. Odaadóan szeretik egymást és gyermekeiket, családi életük nyugalmát mégis fenekestül felforgatja egy visszautasíthatatlan kínai állásajánlat. Benedetta és Gregorio a legbefolyásosabb házaspár a milánói divatvilágban, ám Gregoriónak van egy gyengéje, ami válságba sodorja a családi vállalkozást és a házasságukat is. A vacsora záróakkordjai közepette botlik egymásba Chantal, a forgatókönyvíró, és a nála 17 évvel fiatalabb Xavier, a nemzetközi szerzői jog szakértője. És itt ébred szerelem a műszaki zseni Dharam szívében is a megalázott Benedetta iránt.

A regény a szereplők sorsának alakulását követi nyomon egészen a következő Fehér Vacsoráig. Vajon megfejtik-e a titkot: mire is van szükségünk ahhoz, hogy az életünket varázslatosnak érezzük?

2017. augusztus 14-én 70 éves DANIELLE STEEL amerikai írónő. A népszerű bestsellerek világhíres írójának regénybe illően szomorú gyermekkora volt, szülei elváltak, nem törődtek vele, a kis Danielle sokat betegeskedett, gyakran volt kórházban. A magányos kislány az olvasáshoz menekült, a könyvek lettek legjobb barátai. S mivel nem Shakespeare-t, hanem könnyes lányregényeket olvasott, hamar rájött arra, ilyeneket ő is tudna írni. îgy bár felnőtt életét a reklámszakmában kezdte, huszonévesen megírta első regényét, s mivel a Hazafelé szép siker lett, végleg az írásnak szentelte életét. Azóta ontja a bestsellereket, több mint hetven regényt írt, könyveit 800 millió példányban adták ki világszerte. Szerelmes történetei harminc nyelven olvashatóak, így természetesen magyarul is kiadták a többi között az Egyszer az életben, A sors kereke, az Apu, a Szívdobbanás, a Váratlan szerelem, a Palomino, a Szerelmes nyárutó, A cár balerinája, A sztár és a Titkok című könyvét. Eddig közel kéttucat regényét filmesítették meg. Több írása született saját élményeiből, s van is miről mesélnie, négy házasságából hét gyermeke és két mostohagyermeke van, korábbi férjei között volt csapodár francia bankár és gyanúsan magyaros (Bill Toth) nevű részeges fuvarozó, s volt olyan házassága, ami alig 17 hónapig tartott. Második házassága jellegzetes Danielle Steel-regénybe illő történet; jövendőbelijét egy börtönlátogatása során ismerte meg, az esküvőt is a rácsok mögött tartották. A milliomos írónő azonban már sosem lehet felhőtlenül boldog, évekkel ezelőtt kábítószertúladagolásban meghalt szeretett fia, a 19 éves Nicholas, s a tragédiát azóta sem tudta kiheverni. Pedig szokása szerint még "kiírni" is megpróbálta magából fájdalmát. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Danielle Steel
  Varázslat
  Kiadó: Maecenas
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 325
  ISBN: 9789632033150

 • Cikkszám
  664074
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés