Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Vándorévek - 135 éve hunyt el LISZT FERENC

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 2 db
Vándorévek - 135 éve hunyt el LISZT FERENC
 • Vándorévek - 135 éve hunyt el LISZT FERENC
570 Ft

Liszt Ferencről jelentek meg tanulmányok, monográfiák, írtak róla több életrajzi regényt is. A legnépszerűbbek ezek között olyannak mutatják be a kiváló magyar muzsikust, mint aki egész életében csak légyottra járt vagy imádkozott, de olyan olvasmányos, érdekes ifjúsági könyv nem jelent még meg Liszt Ferencről, amely tárgyilagos s mégis írói módszerekkel ismertetné életét, mutatná be munkásságát, és állítaná az őt megillető helyre a zeneirodalomban. Székely Júlia könyvéből olyan Liszt Ferenc lép az olvasó elé, mint amilyen a korabeli feljegyzések, családi levelezések, a művész naplója, kortársak írásai alapján a nagy muzsikus valóban volt. Fiatal olvasóink előtt világos kép fog kialakulni a magyar származású művészek egyik legkiválóbbikáról: Liszt Ferencről.

2021. július 31-én 135 éve hunyt el LISZT FERENC zongoraművész és zeneszerző, a zenei romantika egyik legnagyobb alakja, az úgynevezett újromantikus zenei nyelv és az egytételes szimfonikus költemény kialakítója.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Székely Júlia
  Vándorévek
  Liszt Ferenc élete
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 1966
  Oldalszám: 192

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  187525
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés