Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Vállald fel bátran önmagad

-30%
ÚJ
Vállald fel bátran önmagad
3 799 Ft
Akció: 2 659 Ft
Kezdete: 2020.07.16   A készlet erejéig!

A Vállald fel bátran önmagad már több, mint 4,5 millió példányban eladott sikerkönyv, amely megmutatja, hogyan válhatunk azzá, akik valójában lenni szeretnénk. A boldogság valóban csak rajtunk múlik?

Vállald fel bátran önmagad egyszerű és egyenes választ ad erre a kérdésre: igen. A rendkívül olvasmányos és közérthető kötet egy filozófus és egy fiatalember megvilágosodást hozó, öt napon át tartó beszélgetésén kíséri végig az olvasót. Ez idő alatt megértjük, hogyan emelkedhetünk felül a múlt traumáin vagy mások elvárásain, és miként irányíthatjuk a saját életünket.

A Vállald fel bátran önmagad bölcsességeit olvasva világossá válik, miért fontos, hogy megbocsássunk magunknak, s hogy testi és szellemi értelemben is törődjünk magunkkal. A kötet által képviselt felszabadító erejű gondolkodásmód lehetővé teszi, hogy merjünk változni és figyelmen kívül hagyni a korlátokat, amelyeket magunk elé állítunk.

A milliók életét megváltoztató Vállald fel bátran önmagad című könyv sokkal több egyszerű önsegítő kötetnél: megvilágosító erejű gondolatai a pszichiáter Alfred Adler nézetein alapulnak, és amellett, hogy valóban könnyen érthetők és világosak, összetett és filozófiai mélységekkel rendelkező rendszert alkotnak, amely segít a boldogság megtalálásában.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is, az Ezotéria és könyvek oldalon!

 • Ichiro Kishimi • Fumitake Koga
  Vállald fel bátran önmagad
  A japán sikerkönyv, amely megmutatja, hogyan lehetsz valóban szabad és boldog
  Kiadó: Libri
  Kiadás éve: 2020
  Terjedelme: 276 oldal
  Kötési mód: keménytábla
  Vonalkód: 9789634336648

 • Cikkszám
  878014
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés