Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Vágyaink

-27%
ÚJ
Vágyaink
2 890 Ft
Akció: 2 099 Ft
Kezdete: 2020.10.02   A készlet erejéig!

Amióta létezik az ember, foglalkoztatja a vágy témája. Hajtja a belső késztetés, hogy egyre többet akarjon birtokolni, soha ne elégedjen meg azzal, ami megadatott neki. Ez a törekvés nemcsak az anyagi dolgok vonatkozásában jellemző, hanem érzelmi oldalunkat is érinti: több elismerésre, több szeretetre és több odafigyelésre vágyunk. Ám a romboló tulajdonságai mellett a vágy valami éltetővel és örömtelivel is bír.

Ezért ez a könyv arról szól, hogyan tudjuk átváltoztatni a vágy romboló sajátosságát éltető erővé: milyen spirituális utak vezetnek ki a vágyból és juttatnak el az ember közepéhez és lényegéhez? „Azokat az embereket szeretném megszólítani, akik egy olyan világ közepette, amelyet a vágy határoz meg, felfedezik magukban azt a belső teret, amelyben szabadok a vágytól, amelyben egészen önmaguk lehetnek, szabadok attól a nyomástól, hogy állandóan létrehozzanak valamit, és szabadok a kényszertől, hogy minden szükségletüket rögtön kielégítsék.”

Anselm Grün egészen gyakorlatias válaszokat nyújt: Újszövetségi történetekre alapozva és egy tizenkét pontból álló program segítségével „eszközt” ad az olvasó kezébe ahhoz, hogyan tud megszabadulni a vágytól, és újra egész emberré válni.

Pater Anselm Grün 1945-ben született, a münsterschwarzachi bencés kolostor szerzetese. Sok népszerű művével világszerte korunk legismertebb spirituális szerzői közé tartozik. Számos ember tartja őt, felekezettől függetlenül, tanácsadójának és lelki vezetőjének.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is, az Ezotéria és könyvek oldalon!

 • Anselm Grün
  Vágyaink
  Hogyan elégedjünk meg azzal, ami a miénk?
  Kiadó: Lazi
  Kiadás éve: 2020
  Terjedelme: 184 oldal
  Kötési mód: puha kötés
  Vonalkód: 9789632674629

 • Cikkszám
  544292
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés