Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Vackor világot lát - 95 éve született KORMOS ISTVÁN

-25%
ÚJ
Vackor világot lát - 95 éve született KORMOS ISTVÁN
 • Vackor világot lát - 95 éve született KORMOS ISTVÁN
2 499 Ft
Akció: 1 874 Ft
Kezdete: 2018.10.27   A készlet erejéig!

A boglyos, lompos, loncsos és bozontos, piszén pisze kismackó ezen a télen Budapestre látogat. Amíg szülei téli álmot alszanak, ő hógolyózik, korcsolyázik, hómedvét épít, beutazza Pestet és Budát. Szállásadója, Jolán néni sapkát, sálat ad rá, hogy meg ne fázzon, ám a városligeti Műjégpályán Vackor elveszíti a meleg ruhadarabokat. A kismedve megfázik, és ágynak esik. A hó meg csak hull, egyre hull, és lassan beteríti a várost.

2018. október 28-án 95 éve született a Győr megyei mai Lébénymiklóson KORMOS ISTVÁN író, költő, műfordító. Különösen a versesmese műfajában alkotott maradandót, ma is népszerű könyve a Mese Vackorról, egy pisze kölyök mackóról, valamint a Vackor világot lát. De persze nagyszerű verseket írt a felnőtteknek is. Műfordítóként elsősorban a modern francia irodalom átültetése terén jeleskedett, de remek fordításban tette közzé a Canterbury meséket is. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kormos István
  Vackor világot lát
  Illusztrátor: Reich Károly
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 56
  ISBN: 9789634152897

 • Cikkszám
  173767
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés