Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Utolsó farsang

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 0 db
Utolsó farsang
 • Utolsó farsang
740 Ft
Nincs raktáron

Az Utolsó Farsang meséje különösen ismerős lesz annak, aki olvasta Zsigray Julianna Szűts Mara házassága című regényét. Szűts Mara, Kornélia és a többiek sorsa hat évvel később folytatódik ebben a regényben.

A női lélek apró rezdüléseire is figyelő, romantikus színekkel megfestett történetben egy vakmerő szerelem haláltusája és egy eltűnt világ gondtalansága, könnyedsége, vidámsága elevenedik meg.

Egy régi farsang – az utolsó igazi, gondtalan, békebeli farsang idéződik fel: pezsgők, régi valcerek, régi kacajok, régi szerelmek melódiája. Egy ország utolsó boldog tánca a sötét kapuk előtt, amelyek alig hat hónap múlva gonoszan tárulnak fel, hogy elnyeljék mindazt, ami könnyű és vidám.

 • Zsigray Julianna
  Utolsó farsang
  Kiadó: Pannon
  Kiadás éve: 1992
  Oldalszám: 146
  ISBN: 9637955860

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  212363
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
 • 2022. február 21-én 35 éve hunyt el ZSIGRAY JULIANNA írónő. Regényei nagyon népszerűek voltak, többet meg is filmesítettek, de ma is ismert közülük a Holtomiglan holtodiglan, a Májusi eső, a Hűség és a Lázadó szív. Különösen jól sikerültek életregényei, például a Lehár Ferencről írt Tragikus keringő vagy az Erkel Ferencről szóló A Sugár úti palota.

Webáruház készítés