Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Utak, mesterek - 55 éves PAULINYI TAMÁS

-25%
ÚJ
Utak, mesterek - 55 éves PAULINYI TAMÁS
 • Utak, mesterek - 55 éves PAULINYI TAMÁS
 • Utak, mesterek - 55 éves PAULINYI TAMÁS
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft
Kezdete: 2017.06.08   A készlet erejéig!

A kötet alapjául szolgáló interjúkat készítette és a bevezető fejezetet írta Paulinyi Tamás.

A könyvben - nyilván a teljesség igénye nélkül - hazánk spirituális tanítóit szólaltatjuk meg életükről, létüket, munkásságukat meghatározó szemléletükről kérdezve őket. Megtudjuk, mit tekintenek pályafutásukban kiemelkedően fontosnak, és mi volt az a pillanat, amely meghatározta a spiritualitáshoz fűződő viszonyukat. Megismerhetjük véleményüket a sorsszerűségről, a véletlenekről, és az előző életekről, valamint gondolataikat az emberiség jelen helyzetéről és lehetséges jövőjéről. Végül pedig legbensőbb céljaikról olvashatunk és üzeneteket kapunk arról, hogy hogyan teheti az ember boldoggá és teljessé az életét...

A könyvben megszólalnak: A. J. Christian, Bagdi Bella, Balogh Béla, Barkó Judit, Daubner Béla, Domján László, Egedi Kovács Melinda, Feldmár András, Héjjas István, Kalo Jenő, Kövesi Péter, Laár András, Müller Péter, Rákos Péter.

2017. június 17-én 55 éves PAULINYI TAMÁS író, szerkesztő, az Utak, mesterek című interjkötet szerzője, a tavaly megjelent Bólébál című regény írója.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Paulinyi Tamás
  Utak, mesterek
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 200
  ISBN: 9789630986199

 • Cikkszám
  469425
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés