Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Új honfoglalás - 90 éves PAUL LENDVAI

-25%
ÚJ
Új honfoglalás - 90 éves PAUL LENDVAI
 • Új honfoglalás - 90 éves PAUL LENDVAI
 • Új honfoglalás - 90 éves PAUL LENDVAI
3 200 Ft
Akció: 2 400 Ft
Kezdete: 2019.08.21   A készlet erejéig!

"Az Új honfoglalás - Orbán országa című könyvem a rendszerváltás utáni történelem rövid áttekintését követően elsősorban a Fidesz-korszakkal s ezen belül mindenekelőtt Orbán Viktor életrajzával, személyiségével, politikájával s világképével foglalkozik. Nem titkolom, hogy én őt a rendszerváltást követő magyar történelem legtehetségesebb és legveszélyesebb politikusának tartom." (Paul Lendvai)

2019. augusztus 24-én 90 éves PAUL LENDVAI osztrák újságíró. Budapesten született, az 1956-os forradalom idején újságíró volt, s egyik külföldi útjáról 1957-ben nem tért haza. Azóta Bécsben él, s előbb a Financial Times tudósítója volt, majd az Osztrák Rádió és Televízióhoz került, s amellett, hogy új hazája egyik legtekintélyesebb Kelet-Európa szakértője, volt már az ORF intendánsa is. Több mint négy és fél évtizede ő az Europäische Rundschau alapító-főszerkesztője. Könyvei is nagy szakmai sikereket aratnak, de a nagyközönség is érdeklődéssel forgatta például a Magyarok és a Határátlépés című könyvét. Pár éve megkapta a Magyar Köztársaságért Érdemrend Középkeresztje a Csillaggal kitüntetést, amelyet Medgyessy Péter akkori miniszterelnök személyesen adott át neki. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Paul Lendvai
  Új honfoglalás
  Kiadó: Noran Libro
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 228
  ISBN: 9786155667008

 • Cikkszám
  755809
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés