Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Tündérek szakácskönyve - 25 éve hunyt el PÁSKÁNDI GÉZA

-25%
ÚJ
Tündérek szakácskönyve - 25 éve hunyt el PÁSKÁNDI GÉZA
 • Tündérek szakácskönyve - 25 éve hunyt el PÁSKÁNDI GÉZA
 • Tündérek szakácskönyve - 25 éve hunyt el PÁSKÁNDI GÉZA
 • Tündérek szakácskönyve - 25 éve hunyt el PÁSKÁNDI GÉZA
1 890 Ft
Akció: 1 418 Ft
Kezdete: 2020.05.18   A készlet erejéig!

Páskándi Géza, az - egykori gyerek - verses-mesés könyve négy évtizeddel ezelőtt jelent meg először és utoljára, de azóta sem veszített bájából, varázsából, ma is élvezetes olvasmány, még a gyerekeket okítani-szórakoztatni akaró felnőtteknek is. A szöveg érdemeit Căbuz Annamáriának a gyereklélekhez közelálló színes illusztrációi emelik ki.

2020. május 19-én 25 éve hunyt el PÁSKÁNDI GÉZA író és költő. Egészen fiatalon kötelezte el magát az irodalommal, tizenhatévesen már több romániai lap munkatársa volt. Bátran kiállt azonban az 1956-os magyar forradalom mellett, s ez nemcsak pályafutását törte ketté, de ő maga is kegyetlenül megszenvedte, hat év börtönt kapott, s megjárta a Duna-delta munkatáborait. 1974-ben települt át Magyarországra, a Kortárs főmunkatársa lett, élete utolsó éveiben pedig a Nemzeti Színház irodalmi tanácsadója volt. Az irodalom minden ágában maradandót alkotott, gyermekmeséi éppúgy kiválóak, mint filmjei, például a Hány az óra Vekker úr? és a Holnap lesz fácán. A legnagyobb sikert azonban drámáival aratta, színművei - köztük a sokak szerint legjobbnak ítélt Vendégség - nemcsak a magyar színpadokon szerepeltek, de eljutottak külföldre is. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Páskándi Géza
  Tündérek szakácskönyve
  Kiadó: Mentor
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 112
  ISBN: 9789735992354

 • Cikkszám
  695019
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés