Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Túl a Maszat-hegyen - 40 éves VARRÓ DÁNIEL

-25%
ÚJ
Túl a Maszat-hegyen - 40 éves VARRÓ DÁNIEL
 • Túl a Maszat-hegyen - 40 éves VARRÓ DÁNIEL
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.09.10   A készlet erejéig!

A Túl a Maszat-hegyen című történet hőse, Muhi Andris nem is sejti, mire vállalkozik, mikor elindul a Maszat-hegyen túlra, hogy meglátogassa régen látott jó barátját. Maszat Jankát, Makula bácsit, Szösz nénét és a Maszat-hegy többi békés lakóját ugyanis nagy veszedelmek fenyegetik. A Partvis Attila vezette barbár takarítók több házban rajtaütésszerűen kitakarítanak. A gonosz Paca cár, a Maszat-hegyi trónbitorló pedig ördögi tervet eszelt ki, hogy az egész világot telepacázhassa. Muhi Andris azonban Badarországon át eljut a Maszat-hegyen túlra, ahol mindenkivel szembeszáll, és számos titokra fény derül…

A könyv verses meseregény, verselésében és hangütésében a klasszikus verses regényeket idézi (Puskint, Byront, Arany Lászlót), a történet viszont kalandos, modern tündérmese. Többnyire gyermeki témákon mereng el a mesélő – hogy csúfolták gyerekkorában, vagy milyen az ideális gombfocikapu. Az elbeszélést számos játékos, dallamos betétvers egészíti ki. Találhatnak benne kedvükre valót a kis- és nagyiskolások, a szüleik, a kalandok és izgalmak, a csendes elmélkedések és az irodalmi ínyencségek kedvelői egyaránt.

2017. szeptember 11-én 40 éves VARRÓ DÁNIEL költő, író, egyebek mellett a Túl a Maszat-hegyen és az Akinek a lába hatos című nagysikerű könyvek szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Varró Dániel
  Túl a Maszat-hegyen
  Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 205
  ISBN: 9786155591273

 • Cikkszám
  501181
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés