Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Tökéletes esküvő - 65 éves KATIE FFORDE

-25%
ÚJ
Tökéletes esküvő - 65 éves KATIE FFORDE
 • Tökéletes esküvő - 65 éves KATIE FFORDE
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft
Kezdete: 2017.09.26   A készlet erejéig!

Hunyd le a szemed, és képzeld magad elé egy meseszép vidéki falu aprócska templomát, finoman elegáns menyasszonyi ruhákat, rózsacsokrokat, kecses pezsgőspoharakat. Egyszóval, képzeld magad elé a nagy betűs Romantikát

Ezt a képet látja maga előtt álmaiban Beth, Rachel és Lindy, akik mindhárman válaszúthoz érkeztek, készen arra, hogy végre azt tegyék, amit a szívük diktál. A három grácia véd és dacszövetségbe lép, és együtt indítják el álmaik vállalkozását: hamisíthatatlanul stílusos vidéki esküvők szervezését, megfizethető áron. Hamarosan ott találják magukat a helyiek szerelmi életének kellős közepén, és miközben megtanulnak tortát díszíteni vagy éppen a dédmama esküvői ruháját a csinos menyasszonyra szabni, óhatatlanul is slamasztikába keverednek. Hiszen ha a szerelem bajjal jár, az esküvő csak tetézi a bajt Vajon kibírja-e a barátság a sok megpróbáltatást? És mi lesz, ha a nagybetűs Szerelem közbeszól?

A Francia kaland, a Szerelmes levelek és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője e kötetében ismét egy lélekemelő, romantikus és szórakoztató történettel kedveskedik olvasóinak.

2017. szeptember 27-én 65 éves KATIE FFORDE brit író. Elmúlt negyven éves, amikor első regénye megjelent, de azóta ontja a könyveit, az eltelt bő két évtized alatt kéttucat regényt írt, vagyis átlagban évente egyet. De az olvasók nem unják, könyvei népszerűek világszerte. Magyarul is sok megjelent, többet most is kapni, sőt, már most tudni, hogy A szerelem titkos kertje című legújabb könyvének magyar megjelenése két héten belül várható.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Katie Fforde
  Tökéletes esküvő
  Kiadó: Libri
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 529
  ISBN: 9789633107089

 • Cikkszám
  717556
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés