Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Téged nem lehet elfelejteni - 90 éves MARY HIGGINS CLARK

-25%
ÚJ
Téged nem lehet elfelejteni - 90 éves MARY HIGGINS CLARK
 • Téged nem lehet elfelejteni - 90 éves MARY HIGGINS CLARK
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2017.12.23   A készlet erejéig!

A The New York Times No. 1 bestsellerében egy manhattani baleseti sebészt a kisfia szeme láttára ölnek meg egy játszótéren. Öt év elteltével a gyilkos még mindig szabadlábon van. Amikor Laurie Moran férjét brutálisan meggyilkolták, csak a hároméves Timmy látta az édesapja gyilkosának arcát. Az átható kék szempár még öt évvel később is kísérti álmában Timmyt.

Laurie-t még nagyobb félelem nyomasztja a gyilkos fenyegetése, amelyet odakiáltott a fiának, miközben elmenekült a helyszínről: Mondd meg anyádnak, ő lesz a következő, utána pedig te jössz

És az asszonynak most ismét gyilkossággal van dolga, ezúttal egy megtörtént, de megoldatlan bűnügyekkel foglalkozó tévésorozat producereként.

A sorozat első részében egy nő húsz évvel korábbi, felderítetlenül maradt meggyilkolása a téma. Az élénk társasági életet élő asszonyt a friss diplomás lánya tiszteletére rendezett gála után megfojtva találták az ágyában. A nagy port kavaró gyilkosság országszerte szerepelt a hírekben, így Laurie biztos benne, hogy az ügy a maga pazar környezetében és az akkori éjszaka vendégeinek közreműködésével sikerre viszi majd a műsort. Ám amikor megkezdik a forgatást Betsy azóta elhidegült barátaival, világossá válik, hogy valamennyiüknek titkai vannak kinek kisebbek, kinek nagyobbak.

És közben rájövünk, hogy az átható kék szempár még mindig figyel

Bízzunk Mary Higgins Clarkban: tudja, hogyan kell halálra rémiszteni bennünket.
THE NEW YORK TIMES

2017. december 24-én 90 éves MARY HIGGINS CLARK amerikai írónő. Korán kezdett érdeklődni az írás iránt, már 7 éves korától verseket írt. A középiskola után dolgozott titkárnőként és légikísérőként is, majd újra tollat ragadott és novellákat írt, nem sok sikerrel. Az első regénye sem hozta meg a várva várt áttörést, így áttért a krimikhez. Végre pénzt is láthatott a munkájáért és ezután már nem volt megállás. Mintegy félszáz krimit írt, mind sikerlistás lett, sok könyvét magyarul is kiadták. Mindezeken túl egyike azon keveseknek, akit még a pápa is kitüntetett. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Mary Higgins Clark
  Téged nem lehet elfelejteni
  A gyanú árnyékában 1.
  Kiadó: 21. Század Kiadó
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 302
  ISBN: 9786155373879

 • Cikkszám
  165302
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés