Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Találd meg önmagad! - 85 éves SHIRLEY MacLAINE

-25%
ÚJ
Találd meg önmagad! - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
3 690 Ft
Akció: 2 768 Ft
Kezdete: 2019.04.23   A készlet erejéig!

Shirley MacLaine ezzel a kötettel mutatkozott be a magyar közönségnek. A történet helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. A világszerte népszerű színész- és táncosnő a negyvenes évei elején járt, amikor hosszú utazása során híres látnokokkal találkozott, s ezzel "különleges" események sora vette kezdetét.

Az újdonsült ismeretségek életre szóló élményekkel gazdagítják. Megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Az út során a hitetlenkedésétől továbblép a megvilágosodás felé. Végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, melyekbe sorra beavat minket, olvasókat is ebben a spirituális útinaplóban.

Shirley MacLaine így beszél az átéltekről: "Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális Odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága - mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet."

 

2019. április 24-én 85 éves SHIRLEY MacLAINE Oscar-díjas amerikai színésznő. Életkorát szinte alig hihetni, hiszen sokak emlékezetében úgy él, mint a Legénylakás című film bájos fiatal hősnője, de hát a filmet 1960-ban forgatták. Az azóta eltelt évtizedek alatt Shirley sikert sikerre halmozott. A Legénylakás után szinte azonnal jött újabb népszerű filmje, az Irma, te édes, majd sorban a többi, például A nő hétszer és a Sweet Charity. 1983-ban elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat a Becéző szavak című filmben nyújtott alakításáért, s ezzel ért fel a csúcsra. Az Oscaron kívül egyébként megkapta a tekintélyes Golden Globe-díjat is, az Emmy-díjat pedig háromszor ítélték oda neki. Shirley ennyi szép elismerés ellenére sem elégedett meg azonban a tehetséges színésznő szerepével, rendez is, sőt ír, és több filmnek volt már a producere. Születésnapján, ha csak a szűk család jön össze, akkor is valóságos sztárparádét rendezhet. Hogy csak egy híres rokonát említsük, az ő édestestvére az amerikai film egyik legnagyobb férfi sztárja, Warren Beatty. Aki talán az egyetlen ember, aki őszintén a szemébe mondja: nincs ki minden kereke. Sokan vallják ezt a nézetet, főként azért, mert Shirley megrögzötten hisz a lélekvándorlásban, és ezt  úton-útfélen hangoztatja is. "Azért járok lezser öltözékben, mert egyik előző életemben az ókori Egyiptomban megtanultam, hogy a szűk ruha fogvatartja a lelket" - vetette oda egy újságírónak, aki meglátogatta texasi birtokán. Ahol különben a kutyák és macskák mellett hiénákat tart, sőt, van egy hegyi oroszlánja is. Pedig régebben nagyon is helyén volt az esze, az első szerelme például egy magyar férfi volt. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is, az Ezotéria és könyvek oldalon!

 • Shirley MacLaine
  Találd meg önmagad!
  Élj harmóniában belső éneddel!
  Kiadó: Édesvíz
  Kiadás éve: 2019
  Oldalszám: 348
  ISBN: 9789635298136

 • Cikkszám
  452039
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés