Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Szívvel élni és teremteni - Önfejlesztő napló 2014

-30%
Szívvel élni és teremteni - Önfejlesztő napló 2014
3 990 Ft
Akció: 2 793 Ft
Kezdete: 2013.10.09   A készlet erejéig!

2014-es Önfejlesztő Napló határidőnaptár és könyv is egyben, amely segít önmagunk megismerésében.

Az új energiák, amelyek már 2013-tól észrevehetően jelen vannak a mindennapjainkban, hatványozottan felerősítik mindenkinek az egyéni Önvalóját annak megfelelően, hogy jelenleg éppen hol tart. Ebben az új energiában már nincs helye az alacsony rezgésű, manipulatív, hatalmi energiáknak, csak a tiszta fénynek, szeretetnek, örömnek és lelkesedésnek.
Ennek az elérésében segít az új Napló!

Segítek megtisztítani a szíved, és figyelni rá, hogy az elme agyalását felválthassa a szíved tudatossága. Használd hatékonyan az új Energiát a tisztán érzékelésed erősítésével. Sok gyakorlatot találsz arra vonatkozóan, hogy meglásd a tiszta Önvalódat, azt, aki valójában vagy. Ezáltal tudsz egyre hatékonyabban élni, és szívvel teremteni az életedben. Már a borítón lévő kép is egy hatalmas ajándék Neked a mindennapjaidhoz, hiszen segíteni fog az egyensúlyod megteremtésében, hogy harmóniában élhess önmagaddal és a környezeteddel. Segíteni fog gyógyítani, rendezni a kapcsolataidat is. Ha megkérdezem, ’KI VAGY TE?’, mit válaszolsz? Megtaláltad már a sok-sok elvárás és megfelelés rétegei alatt azt, aki vagy?

Ez az új napló az önvalód felismeréséről szól. Erősítjük az intuíciódat és a magabiztosabb választásaidat. Tisztítjuk a szívedet, és ez által tested minden szintjét. Segítségével jobban rálátsz majd a lehetőségeidre és az életed területeire. Emelkedik a rezgésszinted, egyre tisztább leszel, és hatékonyabban megvalósulnak a teremtéseid.

 • Hatala Ágnes
  Szívvel élni és teremteni - Önfejlesztő napló 2014
  Kiadó: Illia & Co. Kiadó
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 225
  ISBN: 9789639769847

 • Cikkszám
  973627
Webáruház készítés