Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Szeretni boldogság - 140 éve született HERMANN HESSE

-25%
ÚJ
Szeretni boldogság - 140 éve született HERMANN HESSE
 • Szeretni boldogság - 140 éve született HERMANN HESSE
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.07.01   A készlet erejéig!

Lelkünk minden rezzenése, melyben érzi önmagát és életét: szeretet. Boldog tehát az, aki sok-sok szeretetre képes. A szeretet és a vágyakozás azonban nem ugyanaz. A szeretet bölccsé lett vágyakozás; a szeretet nem akar birtokolni csak szeretni.

A Helikon Kiadó e kötettel folytatja a Nobel-díjas Hermann Hesse életbölcsességeit bemutató Hesse Füves könyvek-sorozatát, melynek első kötete a Karácsony címet viseli. Szeretetről, szerelemről, boldogságról, humorról és zenéről szóló lélekemelő gondolatok, regényrészletek, költemények sorakoznak e kis kötet lapjain, mely kiváló ajándék lehet minden, a szépet szerető és értékelő olvasó számára.

2017. július 2-án 140 éve született HERMANN HESSE Nobel-díjas német író és költő. Leghíresebb alkotása az Üveggyöngyök című regénye, amelyet Thomas Mann oly nagyra értékelt, hogy a művet goethei kifejezéssel élve, összemérhetetlennek nevezte. A pusztai farkas című regénye miatt - akarata ellenére - ő lett az amerikai hippi-mozgalom szellemi őse, még rockegyüttes is alakult Steppenwolf néven, amely Born To Be Wild címmel játszott világslágert.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Hermann Hesse
  Szeretni boldogság
  Kiadó: Helikon
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 98
  ISBN: 9789632275512

 • Cikkszám
  279864
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés