Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Suhogások - 80 éves KISS ANNA

-25%
ÚJ
Suhogások - 80 éves KISS ANNA
 • Suhogások - 80 éves KISS ANNA
 • Suhogások - 80 éves KISS ANNA
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft
Kezdete: 2019.01.25   A készlet erejéig!

A Kossuth- és Babérkoszorú-díjas költő újabb nagy líraösszegzése: három ciklus, három, egymást időrendben követő történet az elpusztíthatatlan élet színeiről, a történeti emberről.
Suhogások: köles suhog, próbálja megérteni az új lény - az ember - viselt dolgait, kalandjait. Suhogása hallik a szélből, váltakozva a szerző megszólalásaival, míg el nem vész útközben. A honfoglalás ideje körül. - Megvagyunk: gyermekkori falu az ötvenes években. Mikor az első nagy háború meséi még úgy hatnak át mindent - életet-álmot -, mint a közelség, az egymásra látás nyűge, otthonossága. - Perjefű: mai zsákfalujának tengődése elég ijesztő. Van néhány jó emberük, hogy tegyenek magukért, mert "Az idő mindenfélét hoz, de nem köszön". Ahogy el is rendez mindent a világon.

Kiss Anna varázsos, semmivel össze nem cserélhető versvilága egyszerre mindent összefog és mindent láttat, ami velünk történhet. Mitikus világképeket, őstudásokat, eget és földet, szédítő spirituális horizontokat. Mindent, ami itt van - és ami olykor alig mondható.

2019. január 26-án 80 éves KISS ANNA Kossuth-díjas költőnő, író, a Fabábu, a Világok, a Feketegyűrű és a Kísértenek című verseskötet, valamint A Holdnak háza van, a Tükörképek és a Tündér a ruháskosárban című gyermekkönyv szerzője. Lapszerkesztőként is jelentős, és remek hangjátékokat írt. Összegyűjtött versei Gyolcs címmel vaskos kötetben jelentek meg tavalyelőtt. A Nemzet Művésze.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kiss Anna
  Suhogások
  Kiadó: Kortárs
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 328
  ISBN: 9789634350156

 • Cikkszám
  549005
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés