Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Spartacus - 15 éve hunyt el HOWARD FAST

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Spartacus - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
 • Spartacus - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
 • Spartacus - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
 • Spartacus - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
570 Ft

A legendás rabszolgavezér alakja, történelmi szerepe két évezred távlatából is foglalkoztatja az embereket.

Howard Fast regénye sikerét elsősorban modern szemléletének és hangvételének köszönheti. Az író nagy megjelenítő erővel ábrázolja a hatalma teljében lévő rabszolgatartó társadalmat, az emberalatti sorban sínylődő rabszolgákat, a plebejusok tarka, meg vásárolható csőcselékét, a lovagok és katonák piperkőc hadát, a pöffeszkedő nagybirtokosokat, és politikusokat, a velejéig romlott szentátust.

Hogyan lehetséges, hogy a láncon, mocsokban tengődő nyomorultak egyszerre eszmélni kezdenek, a beszélő szerszámoknak nevezett furcsa élőlények egyszerre csak egyenrangúnak érzik magukat uraikkal? Ennek a nagy társadalmi erjedésnek folyamatát tárja elénk az író, felidézve a többéves háborút, melyet a semmivel sem bírók vívtak az élet és halál uraival.

2018. március 12-én 15 éve hunyt el HOWARD FAST amerikai író. Több mint nyolcvan nyelvre fordították le könyveit, úgyhogy bátran lehet világsikerű írónak nevezni. Híres könyve Az utolsó határ, az Amerikai legenda és A szabadság útja is, messze legolvasottabb regénye azonban a Spartacus, amely meghódította a világot, és filmeken is feldolgozták. Legjobb könyvei természetesen olvashatóak magyarul is. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Howard Fast
  Spartacus
  A világirodalom remekei
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1973
  Oldalszám: 358

  kifogástalan állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  217220
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés