Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Skarlátvörös fonal - 70 éves FRANCINE RIVERS

-25%
ÚJ
Skarlátvörös fonal - 70 éves FRANCINE RIVERS
 • Skarlátvörös fonal - 70 éves FRANCINE RIVERS
3 900 Ft
Akció: 2 925 Ft
Kezdete: 2017.05.11   A készlet erejéig!

Sierra Madrid idillinek tűnő élete egy szempillantás alatt darabokra hullik, amikor férje Los Angelesbe költözteti a családot, hogy elvállaljon egy új állást. A sérelmekkel és bizonytalansággal teli időszak alatt Sierrához kerül egyik felmenője, Mary Kathryn McMurray naplója, a könyvecske megsárgult lapjain pedig nem várt vigaszra és megoldásra talál. Bár a két nőt több mint egy évszázad választja el egymástól, sorsuk mégis összefonódik, és lélekben hasonló utat járnak be...

A népszerű amerikai írónő legújabb, két szálon futó regényében egy házasság küzdelmeinek megrázó krónikáját tárja elénk, melybe mesterien szövi bele az újrakezdés lehetőségét.

2017. május 12-én 70 éves FRANCINE RIVERS amerikai írónő. A napjaink egyik leghíresebb vallásos írónője, aki nem teológiai könyveket ír persze, hanem romantikus regényeket. Ám mindezt hithű keresztény szemszögből, a vallásos érzelmű emberek érzékenységét és elvárásait a legmesszebbmenőkig figyelembe véve. Noha keresztény családban nőtt fel, csak felnőtt fejjel, háromgyermekes családanyaként tért meg, s rögtön megírta a Megváltó szeretet című könyvét, amely óriási siker lett, s máig a keresztény regények klasszikus darabja. Azóta kéttucatnyi könyve jelent meg, amelyeket világszerte kiadtak, művei több mint harminc nyelven jelentek meg. Több közülük magyarul is olvasható. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Francine Rivers
  Skarlátvörös fonal
  Kiadó: Harmat
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 436
  ISBN: 9789632883427

 • Cikkszám
  111598
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés