Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Senki többet? Pályázat harmadszor... - 85 éves SZINETÁR MIKLÓS

-25%
ÚJ
Senki többet? Pályázat harmadszor... - 85 éves SZINETÁR MIKLÓS
 • Senki többet? Pályázat harmadszor... - 85 éves SZINETÁR MIKLÓS
 • Senki többet? Pályázat harmadszor... - 85 éves SZINETÁR MIKLÓS
 • Senki többet? Pályázat harmadszor... - 85 éves SZINETÁR MIKLÓS
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2017.02.07   A készlet erejéig!

Szinetár Miklós immár háromkötetesre bővült levelezőkönyveinek Pályázat, A második pályázat befejező részében János színigazgató lesz. Elnyeri az áhított vidéki állást, és a fiatalok lendületével veti bele magát a munkába. Színvonalas és sikeres színházat akar csinálni. Ezt várja el tőle a város vezetősége, és ezt szeretné a társulat is.
Mester és tanítványa most főleg erről levelez. Hogy kinek-kinek mit jelent a siker. Mi mindennel jár. Mennyit ér meg. Hogy van-e az a pénz...

2017. február 8-án 85 éves SZINETÁR MIKLÓS rendező. Talán nincs is nála sokoldalúbb színházi ember az utóbbi évtizedekben, pályakezdése óta annyi mindent csinált, hogy felsorolni is lehetetlen. Csak pár tevékenységét említve; volt a Fővárosi Operettszínház főrendezője és igazgatója, a Magyar Televízió főrendezője, művészeti igazgatója és elnökhelyettese, utóbb pedig a Magyar Állami Operaház főigazgatója. Emellett több mint fél évszázada tanít, rendezései pedig minden műfajra kiterjednek. Legendás munkája a Koldusopera és az Egy szerelem három éjszakája, de rendezett egy sor tévéfilmet is, feldolgozta Az ember tragédiáját és a Bánk bánt, s ma is emlékezetes Rózsa Sándor című népszerű filmsorozata. De vannak mozifilmjei is, az ő műve az 1966-os Háry János, az 1971-es Csárdáskirálynő és Az erőd. Felesége is népszerű művész, Hámori Ildikó színésznő, és lányuk, Szinetár Dóra is erre a mesterségre adta a fejét. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Szinetár Miklós
  Senki többet? Pályázat harmadszor...
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 286
  ISBN: 9789630799959

 • Cikkszám
  794172
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés