Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Sehol sem teljesen jelen - 35 éve hunyt el JULIO CORTÁZAR

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Sehol sem teljesen jelen - 35 éve hunyt el JULIO CORTÁZAR
 • Sehol sem teljesen jelen - 35 éve hunyt el JULIO CORTÁZAR
 • Sehol sem teljesen jelen - 35 éve hunyt el JULIO CORTÁZAR
 • Sehol sem teljesen jelen - 35 éve hunyt el JULIO CORTÁZAR
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2019.08.22   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

A Cortázar-életműsorozat legújabb kötete az eddig ismeretlen, esszéíró Cortázarral ismertet meg bennünket, aki éppolyan izgalmas és sokszínű, játékos és váratlan, mint a novella- vagy a regényíró.

Kaméleontermészete itt úgy nyilvánul meg, hogy az esszé legkülönbözőbb, gyakran ellentétes formáit művelte egyszerre: írt szabatosan megfogalmazott, terjedelmes tudós elemzéseket, de publikált sok könnyed, avantgarde publicisztikát is; közzétette nagyobb irodalmi előadásainak szövegét, de hozzájárult a különböző politikai töltetű beszédeinek vagy éppen polemikus leveleinek a kiadásához is írja róla Scholz László. Ebből kap most az olvasó bőséges válogatást, mely segítségére lesz a szépíró és a közéleti ember gondolkodásmódjának, világlátásának, esztétikai elveinek, művészeti preferenciáinak és társadalmi, morális meggyőződésének mélyebb ismeretében.

2019. február 12-én 35 éve hunyt el JULIO CORTÁZAR argentin költő és író. A modern latin-amerikai próza egyik kiemelkedő alkotója volt, de 1952-től Párizsban élt, s első sikerét a Gladiátor című novelláskötetével aratta. Ezután több szép könyvet írt, leghíresebb közülük A nyeremények, Az ég kapui és az Ugróiskola, valamint a Nagyítás, amelyből Michelangelo Antonioni világhírű filmet rendezett.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Julio Cortázar
  Sehol sem teljesen jelen
  Kiadó: L'Harmattan
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 284
  ISBN: 9789634140672

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  959363
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés