Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Sanders, a folyam ura - 145 éve született EDGAR WALLACE

használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Sanders, a folyam ura - 145 éve született EDGAR WALLACE
 • Sanders, a folyam ura - 145 éve született EDGAR WALLACE
 • Sanders, a folyam ura - 145 éve született EDGAR WALLACE
570 Ft

Emberevők, egzotikus tájak, feszültség, hátborzongató kalandok: a Tarzan könyvek mellett a harmincas évek legismertebb kalandregény sorozata, a világ leghíresebb krimiírójának, Edgár Wallace-nak Afrika-történetei. A középpontban Sanders, az angol gyarmatbirodalom teljhatalmú kormányzója áll, aki fekete Afrika legtitokzatosabb területén kísérli meg taktikával, diplomáciai érzékkel, szigorral összebékíteni a különböző törzseket, s érvényesíteni Anglia érdekeit.

A laza szerkezetű, hol humoros, hol szívszorító történetek másik állandó hőse. Sanders "ellenfele-barátja" Bosambo, a csavaros eszű törzsfőnök, valamint Csontos, Sanders egyik tisztje.

2020. április 1-jén 145 éve született EDGAR WALLACE angol író. Kizárólag kalandos történeteket és bűnügyi könyveket írt, s mintegy száz műve jelent meg, amelyek közül hetvenet magyarul is kiadtak. Hallatlanul népszerű könyvei közül is kiemelkedik A halál angyala és A sárga kígyó, valamint A zöld íjász című regénye, amely az első horrorkönyvek egyike. Több filmforgatókönyveit is írt, az ő műve nyomán készült például minden idők egyik legnagyobb mozisikere, a King Kong. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Edgar Wallace
  Sanders, a folyam ura
  Kiadó: Interpress
  Kiadás éve: 1990
  Oldalszám: 176
  ISBN: 9637222960

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  267462
  Státusz
  használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés