Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Ringató - Zöld könyv - Online zenei melléklettel

-30%
ÚJ
Ringató - Zöld könyv - Online zenei melléklettel
4 399 Ft
Akció: 3 099 Ft
Kezdete: 2020.09.17   A készlet erejéig!

Gróh Ilona Ringató – Ölbéli játékok, mondókák, hangutánzók, dalok című népszerű, számtalan kiadást megért könyve most megújult külsővel és címmel, jelentősen bővült tartalommal jelenik meg. A sokak által szeretett, a határainkon túl is ismert Ringató foglalkozások zenei anyagának jelentős részét tartalmazza a gyűjtemény. A kiadvány olyan alapmű melyet kisgyermekes családoknak, gyermekeket nevelő szakembereknek ajánlunk. Szimonidesz Hajnalka magával ragadó illusztrációi gazdagítják a könyvet, így a kötet gyerekekkel együtt lapozgatva is teljes élményt nyújt.

A kiadványhoz tartozó zenei mellékletet Ringató – Zöld könyv címen megtalálható az interneten! A tartalomjegyzék szerint sorszámozva több albumba rendeztek mindent, amit énekelni lehet, de a népi hangutánzók is meghallgathatók különféle tartalommegosztó oldalakon. (Pl.: Amazon Music, Apple Music, Google Play, Deezer, eMusic, Tidal Music, Spotify, stb.) A dalok ezúttal hangszeres kísérettel szólalnak meg. A hangfelvételeken sok ismert, kiváló Ringató foglalkozásvezető mellett nagyszerű klasszikus zenészek és népzenészek a közreműködők.

A Ringató Kiadó könyveinek magas színvonalát biztosítja Gróh Ilona művészeti nevelésben végzett, nemzetközileg is elismert értékteremtő, művészetpedagógiai munkája.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is: Könyvek óvodapedagógusoknak

 

Kövessen bennünket a Facebookon is, a Baba Mama Könyvek oldalon!

 • Gróh Ilona
  Ringató - Zöld könyv - Online zenei melléklettel
  Kiadó: Ringató Könyv Kiadó
  Kiadás éve: 2020
  Terjedelme: 168 oldal
  Kötési mód: keménytábla
  Vonalkód: 9786156218001

 • Cikkszám
  364190
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés