Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Regélő Róma - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN

-25%
ÚJ
Regélő Róma - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN
 • Regélő Róma - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.08.17   A készlet erejéig!

Az első honalapító, a Trójából száműzött és Venus által szült Aeneas történetétől a második városalapító, Camillus regényes históriájáig ível ebben a könyvben a naggyá növekvő Róma regékkel dús történelme.

A kötet regéi a világbirodalommá terebélyesedő Róma mitikus előzményeit beszélik el félezer év történésein ívelve át. E legendás történetek ereje nem annyira a valósághoz való hűségükben, mint inkább abban rejlik, hogy felfedik, miképp gondolkodott a római nép történelmének kezdeteiről.

2017. augusztus 19-én 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN történész, a História ókori rovatának vezetője, egyebek mellett A hódító Róma, az Ókori hősök - ókori csaták, a Héraklész unokái, a Híres és hírhedt római császárok, a Hellén államférfiak, valamint a Regélő Róma, a Botrányok az ókorban és a nemrég megjelent A görög-római hadművészet fejlődése című népszerű, olvasmányos könyvek szerzője. Jelenleg csak az utóbbi három kapható.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kertész István
  Regélő Róma
  Ez is történelem....
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 311
  ISBN: 9789630982962

 • Cikkszám
  186451
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés