Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Piercing - 65 éves MURAKAMI RJÚ

-25%
ÚJ
Piercing - 65 éves MURAKAMI RJÚ
 • Piercing - 65 éves MURAKAMI RJÚ
 • Piercing - 65 éves MURAKAMI RJÚ
 • Piercing - 65 éves MURAKAMI RJÚ
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.02.18   A készlet erejéig!

Minden éjjel, miután a felesége elaludt, Kavasima Maszajuki kibújik közös ágyukból és a szoba közepére állva hosszan bámulja bölcsőjében pihenő újszülött kislányukat. Ez azonban nem a megszokott családi idill: a férfi kezében jégvágót szorongat és az egyre erősödő vággyal küszködik, hogy lesújtson vele. Miután úgy dönt, megütközik démonaival, Kavasima olyan események láncolatát indítja el, amelyek látszólag kikerülhetetlenül sodorják egy gyilkosság felé…

A szerző, Murakami Rjú (1952) a posztmodern kor reneszánsz embere: zenész, filmes, tévés személyiség és díjakkal kitüntetett író – akinek művei Japánon kívül is kultstátuszra tettek szert. Első, több millió példányban elkelt regényével elnyerte Japán egyik legrangosabb irodalmi kitüntetését, az Akutagava-díjat.

A Piercingben Murakami sajátos stílusában mesél a gyermekkori bántalmazásról és a közöttünk élő, néma áldozatokról, a történet szálait két egymásra találó ember köré gombolyítva, akik a fájdalmas múlttal küszködve lesznek társak és ellenségek, az utolsó vérig.

A Piercing egy kényes gyomrúaknak és érzékeny lelkűeknek kevéssé ajánlott olvasmány, ami mesterien vegyíti a kegyetlenül hidegvérű krimik légkörét a váratlanul könnyed, klasszikus humorral. Húsba markoló és lebilincselő élmény ez a könyv, ami nem kategorizálható sem horrorként, sem fekete humorként, mert nem más, mint egy zavarba ejtően szórakoztató regény.

2017. február 19-én 65 éves MURAKAMI RJÚ japán író. A kortárs japán irodalom egyik meghatározó alakja, több könyve kavart nagy vihart a hazájában. Három regénye magyarul is megjelent, a Nyakig a miszóban, a Casting és a Piercing.

 • Murakami Rjú
  Piercing
  Kiadó: Libri
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 194
  ISBN: 9789633102466

 • Cikkszám
  693354
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés