Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Nincs más út

-32%
ÚJ
Nincs más út
3 499 Ft
Akció: 2 379 Ft
Kezdete: 2022.07.11   A készlet erejéig!

A Nobel-békedíjas Malala Yousafzai már gyerekként belső menekült lett a hazájában, Pakisztánban. Később, nemzetközi aktivistaként, a világ bármely pontjára eljuthatott, egy helyet kivéve: a saját hazáját.

Fiataloknak és felnőtteknek szóló könyvében nemcsak saját, megrázó élettörténetét meséli el, hanem más lányokét is, akik a világ különböző pontjairól menekültek el az erőszak, a háború és a bűnözés elől. Menekültek ők is, akik a hozzájuk hasonló milliókkal együtt gyakran láthatatlanok maradnak a statisztikák és hírek közönyös tengerében.

A Nincs más út című könyv felnyitja a szemünket: a világ 68,5 millió menekültje semmiben sem különbözik tőlünk. Hétköznapi emberek ők is, akiknek nem volt más választásuk, mint elhagyni az otthonukat. Mert ez a választás életről és halálról szól.

 • Malala Yousafzai
  Nincs más út
  Az én utam és menekült lányok történetei a világ minden tájáról
  Kiadó: Bookline Könyvek / Kolibri
  Kiadás éve: 2019
  Oldalszám: 228
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9789634376118

 • Cikkszám
  892143
  Státusz
  ÚJ    
 • 2022. július 12-én 25 éves MALÁLA JÚSZAFZAI pakisztáni emberjogi aktivista

  2012-ben a tálibok egy buszon fejbelőtték, mert azt mondogatta szegény, hogy a pakisztáni lányoknak is jó lenne tanulniuk. Malala a csodával határos módon életben maradt, végül Londonban hozták helyre. Malala nem rémült meg a merénylettől, azóta ha lehet még bátrabban áll ki a muszlim lányok jogaiért - és nem csak Pakisztánban, hanem szerte a világon. Mert Malalát az egész világon ismerik, kivált azóta, hogy 2014-ben ő kapta a Nobel-békedíjat. Életéről magyarul is olvasható könyvekből is tájékozódhatunk.

Webáruház készítés