Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Nikola Tesla és az Univerzum titkai - 165 éve született NIKOLA TESLA

-30%
ÚJ
Nikola Tesla és az Univerzum titkai - 165 éve született NIKOLA TESLA
 • Nikola Tesla és az Univerzum titkai - 165 éve született NIKOLA TESLA
 • Nikola Tesla és az Univerzum titkai - 165 éve született NIKOLA TESLA
4 990 Ft
Akció: 3 493 Ft
Kezdete: 2021.07.09   A készlet erejéig!

Az emberiség történelmében sok nagy filozófus, számtalan híres természettudós és megannyi nagy feltaláló munkálkodott a társadalom, a tudomány és a technika fejlődésén.

Kevesen voltak azonban olyanok, akik mindhárom területen kimagaslót alkottak. Közülük is az egyik legnagyobb hatású személyiség kétség kívül Nikola Tesla volt.

A könyvben végigkísérhetjük rendkívüli életét a születésétől kezdve egészen a haláláig, és közben megismerhetjük azokat a titkokat, amelyeket határtalan tudásvágya és rendkívüli képességei révén ismert meg a körülöttünk lévő világról. A könyv ezért nemcsak a műszaki érdeklődésű szakemberek számára lehet érdekes olvasmány, hanem azoknak is, akik szellemi fejlődésükhöz keresnek hasznos ismereteket.

2021. július 10-én 165 éve született NIKOLA TESLA horvát elektrotechnikus és feltaláló. Grazban, majd a prágai egyetemen tanult, 1884-ben azonban emigrált, s attól fogva Amerikában élt. Kezdetben Edison mellett dolgozott, majd önállóan kezdett kísérletezni, első elektromos berendezését 1888-ban szerkesztette. Ő volt a forgó mágneses tér elvén alapuló többfázisú elektromotor, valamint a Tesla-transzformátor feltalálója. Róla nevezték el a transzformátorával előállított nagyfeszültségű és nagyfrekvenciájú váltakozó áramot. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kocsis G. István
  Nikola Tesla és az Univerzum titkai
  Kiadó: magánkiadás
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 496
  ISBN: 9789631283013

 • Cikkszám
  288095
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés