Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Nikola Tesla elveszett feljegyzései - 75 éve hunyt el NIKOLA TESLA

-25%
ÚJ
Nikola Tesla elveszett feljegyzései - 75 éve hunyt el NIKOLA TESLA
 • Nikola Tesla elveszett feljegyzései - 75 éve hunyt el NIKOLA TESLA
 • Nikola Tesla elveszett feljegyzései - 75 éve hunyt el NIKOLA TESLA
4 500 Ft
Akció: 3 375 Ft
Kezdete: 2018.01.06   A készlet erejéig!

Ki ne ismerné Nikola Tesla nevét?
Találmányait széles körben alkalmazza az emberiség.

• De vajon mik azok a felfedezései, amik tiltottak a nagy nyilvánosság előtt?
• Tényleg a földönkívüliektől szerezte az információit?
• Kik birtokolják az elveszett feljegyzéseit?
• Mi az igazság az időgéppel és a náci repülő csészealjakkal kapcsolatosan?
• Van-e bármi köze ehhez Teslának?
• Megalkotta ezeket valóban?
• Ha igen, hol vannak és vajon használják-e őket napjainkban?

Megtudhatja Tim Schwartz könyvéből...

Ki volt Nikola Tesla? Jelen könyvünkben Nikola Tesla elveszett feljegyzéseiről olvashat, melyek bevezetik Önt a világ legnagyobb varázslójának szigorúan bizalmas körülmények között végzett munkáiba: így betekintés kaphat az időutazás rejtelmeibe, szó lesz az alternatív energiákról, a náci repülő csészealjakról, antigravitációról, ingyen energiáról, dimenziókapukról, rejtélyes rádiójelekről az űrből, időjárás-manipulációról, halálos elektromos sugarakról, a tudomány összeesküvéseiről... és még számos más dologról, mely Nikola Tesla nevéhez kapcsoltak az elmúlt évtizedek. Fikció? Féltudományos összeesküvés-elméletek? Az elnyomott tudós munkásságának félreértelmezései? Könyvünkben minden titok kiderül!

Ma már tény, hogy Tesla halála után az amerikai kormány minden kutatását és feljegyzését zárolta, még azokat is, amelyeket korábban vad ötletnek minősítettek és elutasítottak minden fórumon. Épp ezért nem meglepő, hogy a mai napig Tesla nevét a tudományos életben szinte tabuként kerülik, sőt, neves tudósok nem átallottak olyan kifejezéseket használni munkásságára, mint vudu tudomány vagy közönséges szélhámosság.

Ma már az is ismert, hogy számos szigorúan titkos program alapját képezte és képezik mai napig Tesla kutatásai, melynek létezéséről és végrehajtásáról csak a legmagasabb szinteken és csak a beavatottak szerezhetnek tudomást. Ki tudja, jelenleg is milyen szupertitkos projektek folyhatnak Tesla munkásságából merítkezve? Tesla felfedezései évtizedekkel, sőt, évszázadokkal meghaladják a tudományos világ mai ismereteit.

2018. január 7-én 75 éve hunyt el NIKOLA TESLA horvát elektrotechnikus és feltaláló. Grazban, majd a prágai egyetemen tanult, 1884-ben azonban emigrált, s attól fogva Amerikában élt. Kezdetben Edison mellett dolgozott, majd önállóan kezdett kísérletezni, első elektromos berendezését 1888-ban szerkesztette. Ö volt a forgó mágneses tér elvén alapuló többfázisú elektromotor, valamint a Tesla-transzformátor feltalálója. Róla nevezték el a transzformátorával előállított nagyfeszültségű és nagyfrekvenciájú váltakozó áramot. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Tim R. Swartz
  Nikola Tesla elveszett feljegyzései
  Időutazás - Alternatív energia - Náci repülő csészealjak titka
  Kiadó: Angyali Menedék
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 219
  ISBN: 9786158011112

 • Cikkszám
  975655
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés