Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Nigella asztalánál - 60 éves NIGELLA LAWSON

-30%
ÚJ
Nigella asztalánál - 60 éves NIGELLA LAWSON
 • Nigella asztalánál - 60 éves NIGELLA LAWSON
 • Nigella asztalánál - 60 éves NIGELLA LAWSON
 • Nigella asztalánál - 60 éves NIGELLA LAWSON
7 500 Ft
Akció: 5 250 Ft
Kezdete: 2020.01.05   A készlet erejéig!

"A könyvben olyan ételek szerepelnek, amelyeket a saját konyhámban, az otthonom kényelmében szoktam készíteni, és nap mint nap a családom - és immár az olvasók - asztalára kerülnek. Ezek a fogások azt az ízvilágot tükrözik, amelyet mindig is szerettem. Nem igényelnek olyan technológiát, tudást vagy szakértelmet, amivel egy egyszerű halandó ne rendelkezne. Az élet épp elég bonyolult - legalább a főzés legyen egyszerű." Nigella Lawson

2020. január 6-án 60 éves NIGELLA LAWSON angol tévészakácsnő

Családi háttere lehetővé tette, hogy az legyen, ami akar. Apja, a bárói címmel büszkélkedő Nigel Lawson pénzügyminiszterként és Margaret Thatcher kabinetfőnökeként is tevékenykedett, az anyja pedig egyik örököse a Lyon's Corner House-nak, amit úgy kell elképzelni, mint ha valaki nálunk úgy nőne fel, hogy egyszer az övé lesz mondjuk a Sándor-palota. Azzal a különbséggel, hogy a Lyons Corner House menő üzleti vállalkozás.

Nigella a világ egyik legelőkelőbb egyetemén, Oxfordban végzett, és akár politikus is lehetett volna belőle. Őt azonban a konyhaművészet érdekelte, már kislányként sokat sürgölődött a konyhában, és piaci bevásárlásait sem akadályozta, hogy nem cincogott elég penny a bukszájában. Felnőve étteremkritikus lett a Sunday Times-nál, aztán megírta első gasztronómiai könyvét, amelyből pár hét alatt elfogyott 300 ezer példányban, mire írt gyorsan egy másikat. Időközben az igen reprezentatív, szexis nőre felfigyelt a média is, és a Nigella falatozója című főzőcske műsora kirobbanó siker lett. Eljutott a világ minden tájára, természetesen hozzánk is, sőt, itthon követője is akadt, Stahl Judit, aki a megtévesztésig hasonlóra vette a figurát.

Nigella érett szépasszonyként főz, aki bátran belenyúl a készülő ételbe, s aztán olyan gyönyörrel nyalja le az ujjáról a krémet, hogy ki kell tenni a korhatárt jelző 12-es karikát. Receptjeit könyvekben is közzétette, s ma ő a világ egyik legismertebb médiaszakácsa, vagyonát százmillió fontra becsülik. A gyerekeire nem akar hagyni semmit, mondván: tanuljanak meg bánni a pénzzel. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Nigella Lawson
  Nigella asztalánál
  Az otthoni főzés öröme
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2018
  Oldalszám: 288
  ISBN: 9789630993166

 • Cikkszám
  125726
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés