Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Neonfény a Nílus felett - 95 éve született CLAIRE KENNETH

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Neonfény a Nílus felett - 95 éve született CLAIRE KENNETH
 • Neonfény a Nílus felett - 95 éve született CLAIRE KENNETH
1 190 Ft

Charles O'Hara, a fiatal angol újságíró meglehetősen unta már a vonatutat Athénba, amikor tekintete a világ legszebb kék szemével találkozott. Cynthia Doanidész, az athéni gyáros gyönyörű lánya volt a csodálatos kék szempár tulajdonosa. Sorsdöntő találkozásuk egy romantikus szerelem kezdete, de sajnos a sors nem engedi, hogy boldog házasságuk hosszú életű legyen. A politika beleszól mindennapjaikba: a vérforralóan izgalmas keleti táncosnő, Asurah gyilkosságra is kész, szélsőséges csoportot leleplez, a Nílus-parti társaság fő alakja, Mr. Hughes, az angol titkosszolgálat vezetője. Vajon Ronald a daliás olajmérnök hova tartozik?

Cynthia teljesen magára marad, ösztönösen kiutat keres, hiszen még apjával sem tudott szót érteni, aki a ravasz, romlott erkölcsű Iréné hálójában vergődik…
Vajon hoz-e változást a nílusi éjszaka hősnőnk életében?

2018. július 23-án 95 éve született CLAIRE KENNETH magyar származású amerikai írónő. Első regénye, az Éjszaka Kairóban 1946-ban jelent meg Budapesten, és óriási közönségsikert aratott. Aztán írt még vagy húsz regényt, amelyek hatmillió példányban jelentek meg, bemutatkozó művén kívül a legjobban a Randevú Rómában sikerült. Bestsellerei világszerte népszerűek, ő az angol királynő egyik kedvenc írója, aki ki is tüntette. 1989-ben látogatott először haza, de szegény nagyon pórult járt, elcsúszott, és combnyaktörést szenvedett. 2000-ben hunyt el. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Claire Kenneth
  Neonfény a Nílus felett
  Kiadó: Árkádia
  Kiadás éve: 1990
  Oldalszám: 450
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 963307167Y

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  928548
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés