Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Napút az istenekhez

ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Napút az istenekhez
990 Ft
Nincs raktáron

A Vízöntő korszak eljövetelével egyre nagyobb igény ébredt az emberekben, hogy értékeiket egy új szemszögből is megvizsgálják, kérdéseikre új utakon is keressenek válaszokat, problémáikat újabb és jobbára szokatlan módszerrel oldják meg. Az ezotéria lassan életünk részévé vált. Egyre több értékes, de még több kevésbé megbízható forrás látott napvilágot.

Nyomtatásba kerültek régi mágusok és misztikusok könyvei, melyek vitathatatlanul tartalmazták a bölcsesség kisebb-nagyobb szilánkjait, de ezeken a csillogó prizmákon keresztül saját koruk világát figyelték meg.

A jelen korban a mágiával foglalkozó beavatottak új generációja nőtt fel és tekintett a világra, válaszokat keresve az egyetemes és mindent átfogó kérdésekre.

Szerzőnk könyvében a mai világ ismeretanyagával gazdagodva repíti vissza az olvasót Egyiptom évezredekkel ezelőtt virágzó korába. Salamon hetes pecsétjéhez hasonlóan egy kicsit magasabbról, egy külső nézőpontból bölcsen tekint az egyiptomi hitvilágra és mágikus kultúrára, sok esetben összehasonlítva azt más mitológiák és mágikus rendszerek odaillő részeivel. Aprólékos részletességgel ismertet valódi egyiptomi mágikus rítusokat.

 • Osara LaMort
  Napút az istenekhez
  Kiadó: Tuan
  Kiadás éve: 2002
  Oldalszám: 287
  ISBN: 9632121724

  Jó állapotú antikvár könyv, de a gerince napszítta. 

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  463034
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés