Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Nagyítás - 105 éve született JULIO CORTÁZAR

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Nagyítás - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
 • Nagyítás - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
 • Nagyítás - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
 • Nagyítás - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
570 Ft

Egy argentin asszony megérkezik vágyai távoli városába, Budapestre, átmegy a Duna egyik behavazott hídján, s a híd közepén összetalálkozik önmagával. Egy római arénában egy gladiátor élethalálharcot vív ellenfelével, ezzel egyidejűleg egy párizsi fiatalember telefonon szakít kedvesével.

Több példányban élő emberek távoli, mégis egymásba fonódó események, feloldhatatlan félelemérzés, a társadalmi gyökerű szorongás iszonyú béklyói: megannyi meghökkentő eleme annak a sziporkázóan gazdag és az örökös várakozás izgalmától feszített cortázari világnak, amely - akár a köznapi valóság apró, egyhangú tényeiből szikrázik fel a fantasztikum váratlan fénycsóvája, akár a fantasztikumig bonyolított intellektuális tűzijátékból kristályosodik ki valami köznapiságával lenyűgöző ítélet - mindig az élet és a lélek legmélyebb titkait kutatja.

2019. augusztus 26-án 105 éve született JULIO CORTÁZAR argentin költő és író, a modern latin-amerikai próza egyik kiemelkedő alkotója. 1952-től Párizsban élt, s első sikerét a Gladiátor című novelláskötetével aratta. Ezután több szép könyvet írt, leghíresebb közülük Az ég kapui és az Ugróiskola, valamint a Nagyítás, amelyből Michelangelo Antonioni világhírű filmet rendezett.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

 • Julio Cortázar
  Nagyítás
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1981
  Oldalszám: 452
  ISBN: 9630722828

  Közepes állapotú antikvár könyv, kopottas.

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  946142
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés