Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Mostohatestvérek - 30 éve hunyt el THURY ZSUZSA

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Mostohatestvérek - 30 éve hunyt el THURY ZSUZSA
 • Mostohatestvérek - 30 éve hunyt el THURY ZSUZSA
570 Ft

Nem könnyű dolog mostohatestvéreknek összeszokni, még akkor sem, ha hasonló környezetből származnak. Hát még két olyan különböző természetű és neveltetésű kislánynak,mint az elkényeztetett, beteges Örvös Lilla és a vidám, talpraesett Kis Teri. Vajon mi történik a visegrádi nyaralóban, ahol a két nagymama és a két kislány kényszerű közös vakációját tölti? Erre ad feleletet Thury Zsuzsa kitűnő, lélektani feszültségű regénye.

2019. október 14-én 30 éve hunyt el THURY ZSUZSA írónő. Szinte beleszületett az irodalomba, hiszen édesapja és testvére is író volt, csakúgy mint később férje, Sándor Kálmán. Sok művében használt fel önéletrajzi elemeket, így könyvei nemcsak remek olvasmányok, de érdekes irodalomtörténeti adalékok is. Népszerű író volt, könyveit - mintegy félszáz kötete jelent meg - hamar szétkapkodták. Legismertebb közülük a Tű a lemezen, az Októbertől februárig, a Szökés karácsonykor és a Júlia vándorévei. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Thury Zsuzsa
  Mostohatestvérek
  Illusztrálta: Reich Károly
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 1986
  Oldalszám: 244
  ISBN: 9631144860

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  508893
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés