Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Momo - 90 éve született MICHAEL ENDE

-25%
ÚJ
Momo - 90 éve született MICHAEL ENDE
 • Momo - 90 éve született MICHAEL ENDE
 • Momo - 90 éve született MICHAEL ENDE
2 299 Ft
Akció: 1 724 Ft
Kezdete: 2019.11.11   A készlet erejéig!

Momo, a történet borzas kis hősnője egy szál virággal a kezében és egy teknősbékával a karján sikeresen veszi fel a harcot a szürkék seregével, akik csalással elorozták az emberektől az időt. Az idő maga az élet, és az élet a szívben lakozik. Minél inkább takarékoskodnak vele, annál szegényebb, sivárabb és hidegebb lesz a jelenük, és annál idegenekké válnak önmaguk számára is. A világsikert aratott mű hosszú szünet után Kalász Márton fordításában magyarul újra olvasható.

2019. november 12-én 90 éve született MICHAEL ENDE német író. Kiváló író volt, sok művére lehetett volna büszke, világhírnevét mégis egyetlen munkájának köszönheti: ő írta a Végtelen történet című könyvet, amelyből híres film készült, a magyar mozik is vetítették. Egyébként az ő műve az Ármányos puncs-pancs című gyerekdarab is, amelyet a Budapest Bábszínház mutatott be. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Michael Ende
  Momo
  Kiadó: Móra
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 233
  ISBN: 9789634157953

 • Cikkszám
  861660
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés