Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Mit kezdjünk az akaratossággal?

-25%
ÚJ
Mit kezdjünk az akaratossággal?
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft
Kezdete: 2018.12.30   A készlet erejéig!

A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény.

Deliága Éva évtizedes pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján állította össze azt a módszercsokrot, amelyet már több száz család tesztelt és igazolt vissza. A dackorszakon is túlnyúló, óvodás- és kisiskoláskorban megnyilvánuló akaratosság szelíd feloldására szolgáló eszköztár kialakításánál figyelembe vette, hogy az eltérő személyiségű szülőknél és gyermekeiknél szituációtól függően más-más megoldás működhet.

Lovász Hajnalka finom humorral átszőtt, kalandos meséin keresztül pedig szimbolikus módon válik átadhatóvá az akaratosság, az ellenszegülés, a konfrontatív egymásnak feszülés békés feloldásának több módja. Lehetséges mintát kapunk néhány jellegzetes probléma kezelésére, amellyel sok szülő szembesül a mindennapok során. A pedagógus szerző nagy beleérzéssel és gyöngédséggel segíti a helyzetek empatikus megoldásában az olvasó felnőttet - és a mesék kis hallgatóját.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is, a Baba Mama Könyvek oldalon!

 • Deliága Éva, Lovász Hajnalka
  Mit kezdjünk az akaratossággal?
  Pszichológiai útmutató és dacszelídítő figurancs-mesék
  Kiadó: Kulcslyuk
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 108
  ISBN: 9786155281464

 • Cikkszám
  770258
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés