Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Mindenki mással csinálja - 80 éves MISKOLCZI MIKLÓS

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Mindenki mással csinálja - 80 éves MISKOLCZI MIKLÓS
 • Mindenki mással csinálja - 80 éves MISKOLCZI MIKLÓS
540 Ft

Érdekes volna megtudni, vajon milyen méreteket ölt manapság a házastársi hűtlenség. Mert teljes a sötétség, noha az aktusok többsége, bizonyos időelszámolási kötelezettségek miatt világosban játszódnak le. És hol? Kölcsönágyakban, kölcsönszobákban, órára bérelhető sufnikban, dermesztően hideg víkendházakban, autók hátsó ülésein, elnéptelenedett irodák íróasztalain és foteljaiban, telis-tele megalázó bujkálással, lopakodással, szorongással, kis és nagy hazugsággal. – Mindenki csinálja – mondja nyilvánvalóan önigazoló szándékkal egy fiatalasszony. – Mindenki csinálja – véli egy másik asszony, akiről nem feltételezek hűtlenséget. A közvélemény (közhit?) mindenesetre az: mindenki, vagy majdnem mindenki csinálja. Igazolni látszik ezt, hogy évente emelkedik a válások száma… És mi tagadás, környezetében mindenki szaporodó hűtlenségi eseteket, példákat, történeteket regisztrál… A barátnők egymás között nem titkolják, a barátok egymásnak eldicsekszenek, a papa-mama, néha még az após-anyós is hajlandó falazni, a testvér biztos támasz, de a sógor is megértő, az ismerősök, a házbeliek elfordulnak: mi közöm hozzá.

2018. július 2-án 80 éves MISKOLCZI MIKLÓS író, a Mindenki mással csinálja, a Színlelni boldog szeretőt, a Hazudni boldog hitvest és a M.M. szeretői című sikerkönyvek szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Miskolczi Miklós
  Mindenki mással csinálja – és egyéb írások
  Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
  Kiadás éve: 1985
  Oldalszám: 186
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 963316043X

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  382767
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés